Dejan Nestorović
Promo
Dejan Nestorović

Promo

Dejan Nestorović, Foto: Promo

Nestorović je za naš portal otkrio motive učešća u petoj sezoni ovog rijalitija.

- Realnost je da u zabavno humorističkim emisijama na najbolji način možete da promovišete sebe i svoj rad pred milionskim auditorijumom. Glavni motiv mog ulaska u nove ‘Parove” jeste promocija ljudskih prava, na svim poljima. Cilj je da afirmativno istaknem ulogu žene u našem društvu, kao nosioca razvoja i progresa u svim životnim sferama. Moć žene je ogromna!

Celog svog života sam imao najveću podršku jakih i uspešnih žena u Srbiji i zahvalan sam im na svojim uspesima. Podržale su me i da uđem u “Parove 5”, koji se emituju na TV Happy, gde radi tim profesionalnih i uspešnih žena. Žene se moraju voleti i postovati- kaže Nestorović.

Kada smo ga pitali da li bi se obračunao sa nekom od učesnica popularnog rijalitija ukoliko bi došlo do provokacija, on je kratko odgovorio u svom stilu: 

- Ja sam džentlmen i muškarac. Branim žene svim srcem!

Komentari (5)

duduludu

29.08.2016 00:51

Koga ce da brani ova muska igracica ovaj cinkaros,sve moguce zene je isprozivao da je da se bave prostitucijom a sad ih brani!tesko njima oko ih ova igracica brani!

nedjo

29.08.2016 01:55

pojava za povratiti

slaven turkalj

29.08.2016 09:02

postujem svakog ko izjavi da ulazi u parove braniti zene,to je stvarno vrh

s

29.08.2016 13:52

Nije valjda da ce i ova p.......... da udje,ma bicete opet gledani malo sutra

s

29.08.2016 22:20

Bravo Slavene,izjava ista kao i kad je ulazio prvi put u vilu i sta je posle bilo!!! Bezao je od zena ka poparen a tek sto je lagao na racun zena,izmisljai itd i zato jos jednom bravo fuj fuj fuj