Kaja Ostojić
Milorad Milanković
Kaja Ostojić

Milorad Milanković

Kaja Ostojić, Foto: Milorad Milanković

 Nestorović je za Banjca tvrdio da je makro pre nego što ga je Viši sud u Beogradu osudio na sedam meseci robije zbog posredovanja u prostituciji!

Nestorović je kasnio na suđenje i odmah po ulasku se obrušio na Banjca:

- Čovek koji je osuđen za maloletničku prostituciju mene tuži za povredu ugleda i časti! - uzviknuo je Nestorović.

- Ne obraćaj mi se direktno. Ne tužiš ti mene, nego ja tebe! - uzvratio je menadžer.

- O, kakve li časti i ugleda! Ovde imamo osobu koja je osuđena zbog tlačenja devojke od 17 godina! Priznao je delo i proveo četiri meseca u zatvoru! A mene sile zbog dve rečenice i sud me poziva na svake tri nedelje! Tražim da se suđenje prekine dok sud ne pribavi presudu Višeg suda u kojoj se vidi da je Banjac priznao posredovanja u prostituciji - izgovorio je Nestorović u jednom dahu u teatralnom nastupu, dok je Banjac ćutke sedeo na stolici, koja je inače namenjena optuženima!

„Ostao sam bez para“: Nestorović

Oliver Bunić

„Ostao sam bez para“: Nestorović, Foto: Oliver Bunić

- Protivim se! Ne možete naknadno da predlažete dokaze - usprotivila se Rada Janković iz advokatske kancelarije Nemanje Vasiljevića, koja zastupa menadžera.

- Iz presude Višeg suda će se videti visina kazne i smisao zaključenja sporazuma o priznanju krivice. Ovde je reč o uvredi, a Nestorović nije mogao da se stavi u poziciju suda i unapred presudi Banjcu - objasnila je Rada Janković.

Nestorović je izjavio da Kaju smatra žrtvom, tvrdeći da je ceo Beograd znao da se Banjac bavio podvođem kada ga je izabrala za menadžera.

- Žao mi je što Kaja nije našla pravog menadžera! Ona je je žrtva, a mi branimo žene. Mediji su pre moje izjave objavili da je Banjac uhapšen, što se odrazilo na Kajinu karijeru. Ona se branila tvrdeći „da ne veruje da on podvodi devojke”. Nemam ništa protiv čoveka! Nek nam se pridruži i pomogne u legalizaciji prostitucije. Je l‘ osećaš kajanje posle svega?! - pitao je Nestorović na kraju Banjca, a buru u završnici suđenja izazvao je njegov predlog da se suđenje nastavi krajem januara.

Banjac traži pola miliona za uvredu

Oliver Bunić

Banjac traži pola miliona za uvredu, Foto: Oliver Bunić

- Putujem u inostranstvo da tražim novac za humanitarni rad. Tražite od mene 500.000 dinara zbog uvrede, ali ne možete ništa da mi uzmete! Tata mi je sve oduzeo zbog veze sa Brendonom - otkrio je Nestorović.

- Vi opet prejudicirate?! - ljutito je uzviknula punomoćnica menadžera, ali je sudija stavila tačku na njihovo prepucavanje i naredila Nestoroviću da u roku od 15 dana dostavi dokaze da ide na put.