Hirurg, lekar, doktor
Profimedia.rs
Hirurg, lekar, doktor

Profimedia.rs

Hirurg, lekar, doktor, Foto: Profimedia.rs

Dr Dobrivoje Bojanić, ortoped iz Loznice, kao da je u zemlju propao nakon što ga je Milan Nikodinović optužio za smrt svog osmogodišnjeg sina Radenka.

U selu Korenita kuća doktora Bojanića je zatvorena, kapija zaključana. Meštani su nerado i pokazivali gde je njegov porodični dom.

 

Jedan od komšija rekao je da je doktora poslednji put video dan pošto je javljeno da je dečak iz Loznice preminuo u Beogradu.

– Bio je utučen, samo je ćutao. Došao je s porodicom, ostao neko vreme, a onda su otišli. Ne znam gde su sada – rekao je jedan od meštana, piše "Kurir".

Ni u Loznici, u centru grada gde stanuju Bojanići niko nije otvarao vrata. I ovde komšije kažu da doktora nisu videli od smrti dečaka.

Novinari su ipak uspeli da pronađu suprugu doktora, ali ona nije želela da razgovara sa novinarima koji su je našli na radnom mestu, u jednoj državnoj ustanovi u Loznici.

Dopisnik Alo! javlja da ni supruga danas nije došla na posao.

Na njenom radnom mestu potvrđeno je da ona trenutno ne radi i da ne mogu da daju bilo kakve druge informacije.

 

Komentari (4)

ina

12.10.2016 11:03

Baš će da sedi i čeka novinare da daje izjave. To uopšte nije sramota, naravno da ne izlazi pred javnost, šta god bi rekao suvišno bi bilo. SRAMOTA je što nije stručno i savesno lečio dečaka...

misho

13.10.2016 08:06

@ina - ina baš si pametnica!jeste sramotno.i to puno...ali to je pitanje morala.ovde je reč o nesavesnom lečenju sa smrtnim posledicama i krivičnoj odgovornosti više osoba, ne samo spornog lekara,već i njegovih pomagača i saizvršilaca,šta je sa jutarnjom vizitom,ko mu je omogućio korišćenje god.odmora baš u vreme kada se SRBIJA TRESE zbog njegove-njihove nesavesnosti i surovosti.ZAR OVE LEKARE SMRTI NE TREBA BITI SRAMOTA ALI MINISTRA BOLESTI-DA-A PITANJE OSTAVKE JE MORALNO PITANJE.

STA

12.10.2016 11:08

je tu cudno???Cim je slucaj objavljen trebao je biti pod nadzorom a pogotovo kad je uzeo slobodno! Naravno da je pobegao kukavica i pijandura koju su svi ocito tolerisali.Sramota i za one koji su morali znati da ce pobeci!

Mama

13.10.2016 13:17

Procitah negde da sa porodicom u stanu koji imaju u Beogradu....