Marija Belčić
Privatna fotografija
Marija Belčić

Privatna fotografija

Marija Belčić, Foto: Privatna fotografija

Roditelji devojčice uznemirili su se kada je primećeno da u tri sata ujutru Marije nema u njenoj sobi.

Marija Belčić pohađa sedmi razred OŠ "Branko Radičević" u Negotinu.

Razlog nestanka devojčice nepoznat je.

Šta ako vidite Mariju

Na Fejsbuk grupi posvećenoj Mariji pozivaju se svi koji imaju informacije o njoj da pozovu brojeve 063/8025979 ili 065/8025979.

Roditelji devojčice nestanak su odmah prijavili negotinskoj policiji koja sprovodi istragu.

Roditelji nestale devojčice jedino što žele da im se dete vrati živo i zdravo.

- Marija nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo dva do tri dana i onda bismo joj telefon vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – kaže za Alo! otac nestale devojčice Goran Belčić.

Devojčica je po svemu sudeći iz kuće ponela samo ranac, a mobilni telefon joj je od ponedeljka poslepodne nedostupan.

Kako Alo! saznaje Odobrenje za lociranje mobilnog telefona odobreno je tek danas.

Goran pita zbog čega nije u ovom slučaju primenjen "Tijanin zakon".

- Juče smo zvali njen broj telefona ali se nije javila. Ne samo mi, već i nadležni, zatim prijatelji, drugovi i drugarice... Pitam se zašto je usvojen „Tijanin zakon“ ako se ne primenjuje?!? Tek danas je odobreno da se locira njen telefon, ali to je sada nemoguće jer joj je telefon sada isključen, verovatno zbog baterije koja je prazna – kaže zabrinuti otac.

Marija Belčić je živela sa babom, dedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primećen oko 6 sati ujutru.

- Moj otac, a Marijin deda čuo je oko dva sata ujutru Mariju kako odlazi u toalet, ali je potom zaspao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno. Ne znam šta da mislim. Ali sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku! – kaže otac nestale devojčice.

Sve službe su u operativnom stanju i za nestalom Negotinkom traga ceo grad.

 

Komentari (7)

Nelex

05.04.2016 09:12

Nazalost deca cesto koriste smart phone u svojoj sobi i vise na chatu na drustvenim mrezma i cavrlju po celu noc sa svojim momkom ili prijatljima, a retko i sa nekim nepoznatim pacencima. Deca cesto imaju po 2 ili vise naloga na drustvenim mrezama sa pseudonimima u cilju da zavaraju svoj indentitet, da ih roditelji i rodjaci ne pronadju na tim mrezama. To dodatno otezava policiji da otkriju istinu u ovakvim situacijama. Deci treba upozoriti na opasnosti na internetu. Nadam se da je devojcica ok.

zix

05.04.2016 10:49

Šta traži dete od 13 godina van kuće noću? Šta su roditelji radili kad su tek u tri sata primetili da nije tu?

Nelex

05.04.2016 11:29

@zix - Roditelji dozvoljavaju deci da u spavacoj sobi drze mobilni telefon koji koriste u toku noci i vise na netu po celu noc i na kraju nabasaju na nekog ko ih izvuce iz sobe u toku noci sa laznim obecanjem bla,bla,bla. Ja svojoj deci to ne dozvoljavam. Policija treba da primeni Tijanon zakon odma i da locira njen mobilni i da proceslja listing fixnog i njenog mobilnog telefona i telefone roditelja (deca pozajme krisom njihov telefon) kompjuter i laptop da provere sa kim je bila u kontaktu preko noci

Milica

05.04.2016 11:42

@zix - Pa spavali, sta bi radili u 3 ujutru? Nego ja ne znam kako ta deca beze od kuce bre sa 13 godina...ima decka....slala ljubavnu poruku...kakav bre decko sa 13 godina ? Ja sam tada imala simpatije a ne momke . Danas se deci sve daje,zato i jesu besna...hoce smart telefon,ima...hoce nike dvojku,ima...ovo ima,ono ima,sve ima...pa cekaj...mi nismo imali sve gluposti koje smo trazili i znali smo da postujemo roditelje

juuuuuuuuuuuuu

05.04.2016 11:26

13 godina i ima decka????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolja varijanta

05.04.2016 12:21

@juuuuuuuuuuuuu - Bolje da ima dečka nego da ima dete! I to se dešava sa 13.

daca

05.04.2016 13:45

Molim da nas vise ne uznemiravate vestima o deci koja su pobegla SVOJEVOLJNO od kuce.Svaki put se uznemirim i kad ponovo bude neka prava tragedija ljudi ce oguglati i nece vise citati vesti.