Kuća u Kljajićevu u kojoj se dogodilo ubistvo
Alo.rs
Kuća u Kljajićevu u kojoj se dogodilo ubistvo

Alo.rs

Kuća u Kljajićevu u kojoj se dogodilo ubistvo, Foto: Alo.rs

U kući je u vreme ubistva bila i majka (86) ubijenog Svetozara, koja je nepokretna. Zločin se desilo u ponedeljak oko 19 časova u porodičnoj kući u Kordunaškoj ulici, u kojoj je ubijeni Svetozar živeo sa starim i bolesnim roditeljima.

Vest o ubistvu šokirala je komšije i meštane Kljajićeva, koji kažu da su u ovoj porodici odnosi duže vreme nestabilni. Prvi komišija Mile kaže da je osumnjičeni sam obavestio komšije o ubistvu.

- Obavestio je komšinicu preko puta i tada su komšije pozvale policiju. Vidi se krvavi trag u snegu gde je prelazio ulicu. Policija nam nije dozvolila da ulazimo unutra. Bili su nam prve komšije. U njihovoj kući bilo je često nesporazuma, ali nismo mogli ni da  pretpostavimo da će se tako završiti nesloga i da će doći do ubistva - kaže komšija iz Kljajićeva, inače mirnog mesta u Bačkoj, dok su se ljudi iz ulice okupljali prepričavajući ovu porodičnu tragediju.

Porodica je, prema navodima komšija, živela teško i skromno. Inače, Stevan P. je prema izvorima iz Tužilaštva u Somboru svog sina ubio štakama. Posle ovog nemilog događaja otac je noć zbog zdravstvenih tegoba proveo u somborskoj bolnici. Određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Telo ubijenog Svetozara poslato je na obdukciju u Novi Sad. Komšije pričaju da je drugi sin na radu u Norveškoj i da se njegov  dolazak očekuje.

Komentari (5)

jad

11.01.2017 10:07

dosta ga i trpeo...

meda

11.01.2017 13:26

@jad - A jesi li ti neko ko zna nesto vise? Ziveo si u kuci sa njima ili im bio blizak, pa znas da ga je ovaj trpeo pa nije cudo sto ga je ubio. Deda na robiju.

starica

11.01.2017 14:53

Roditelji se tesko odlucuju na ovakav korak ali pretpostavljam da je sin bio preopterecen sa dvoje bolesnika i da je doslo do "eksplozije" u kojoj je matori u afektu ubio svog sina....

nedjo

11.01.2017 21:17

bez starca nema udarca

Tanja

11.01.2017 21:50

Tragedija ozbiljna, teska. Svakako iza ove price sigurno ima i teze price. Ko zna sta je starac trpeo ili umislio !?