Mesto nesreće
B. Janačković
Policija, Rotacija

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Udes se dogodio u noći između subote i nedelje u ulici Ive Lole Ribara u Starčevu, kada je automobil „astra” kojim je upravljao Nemanja S. sleteo s puta.

- Kada je sleteo, prvo je udario u banderu, pa u šljivu, a na kraju je bukvalno pokupio automobil „fijat stilo” koji je bio parkiran ispred kuće. Taj automobil je vukao pet metara i završio je na krovu! Možete misliti koliko je udes bio težak, kad su ljudi mladića našli bez garderobe. Sva odeća mu se svukla od udaraca, imao je samo čarape na sebi! Pretpostavljamo da je ispao i da je i njega automobil vukao. Pronađen je pored automobila potpuno go - ispričao je jedan od meštana Starčeva.

Mladić je biio iz Banatskog Brestovca, a udes se dogodio posle ponoći, kada se krenuo u noćni izlazak.

- Išao je u kafić u Starčevu da se vidi sa drugovima. Rekao je svojima: „Idem samo na jedno piće”. Na putu do kafića je i poginuo. Svi koji su ga poznavali imaju samo reči hvale. Bio je dobar, nije bio oženjen i nikada nije izazivao incidente - rekao je meštanin.

Komentari (6)

nn

23.10.2017 09:24

Ma da bio je ,,savršen,,a ovakav udes se može izvesti desiti samo uz veliku brzinu i nepoštovanje sapbraćajnih pravila.

Zoran

23.10.2017 11:34

@nn - Jeste bio je savrsen.Bio je drug,sin,brat,ujak .Jeste bio je jedinstven,ali na zalost brzina je ucinila svoje

citalac

23.10.2017 18:51

A u Badovincima kod Bogatica, nocu oko 2 sata poginula dva mladica od 28 i 31 g. , velikom brzinom udarili u traktor. Tuga za roditelje dozivotna. Zasto nam mladici toliko piju i toliko brzo voze, zar se ne uci i na tudjim greskama.

Joj

23.10.2017 19:26

Verivatno nije bio sam u kolima i zato je bio go, jer cuo sam da nekoga izuje iz cipela kad ga udari auto, ali ovo stvarno nikad

caci

24.10.2017 16:15

@Joj - Sta pricas ti kada pojma nemas.lupetas

Coka

23.10.2017 22:11

Neco, prerano si otisao, tuga do neba. Nedostajaces :(