Milica Pavlović
Rajko Ristić
Milica Pavlović

Rajko Ristić

Milica Pavlović, Foto: Rajko Ristić

Osim toga što su stranci bili oduševljeni Miličinim dekolteom, oni su pisali i o njenom radu na albumu „Boginja”. Mnogi se pitaju odakle Milici novac za kvalitetne spotove, slike i pesme, a ona nam je objasnila da sve zaradi nastupima.

Milica Pavlović

Instagram

Milica Pavlović, Foto: Instagram

- Bila sam zatečena kada su me prijatelji pozvali i rekli da su strani mediji objavili tekstove o meni. To je eksplodiralo na svim evropskim i svetskim portalima. Iako se to desilo pre nekoliko večeri, ja i dalje sumiram utiske. Neizmerno me raduje što su se u tim tekstovima 80 odsto posvetili mom radu, albumu, tome ko sam i šta sam, ali naravno, zbog dekoltea su se zainteresovali za sve ostalo - započinje razgovor Pavlovićeva.

Volim prirodno, ne trebaju mi silikoni

Grudi Milice Pavlović poslednjih dana video je ceo svet, a iako se spekulisalo da je pevačica ugradila silikone, ona tvrdi da je na njoj sve prirodno.
- Ne planiram da ugradim silikone jer volim prirodno. Nisam radila nijednu korekciju na telu ili na licu, jer smatram da meni u ovim godinama to nije potrebno - kaže Milica.

- Godinu dana sam radila na novom albumu, nisam neko ko po svaku cenu želi da izbaci pesme, nisam od onih koji žele da se dodvore publici, nisam neko kome je jedino materijalna strana u ovom poslu bitna. Zato mi je vrlo teško da ostanem svoja i inovativna i da budem inspiracija za neke naredne generacije. Presrećni smo, i saradnici i ja. Ovo što pišu strani mediji mi dođe kao neka nagrada - objašnjava pevačica, koja se osvrnula i na to odakle joj novac za ulaganje u album, kada mnogi nisu u mogućnosti da daju pare za toliko pesama.

- Potičem iz prosečne srpske radničke porodice. Moj otac radi u inostranstvu i pošteno se bori da ćerki i porodici pruži najbolje što može. Ponosna sam na svoju porodicu, vaspitana sam tako da ništa ne radim polovično i da sve radim s ljubavlju. Tako se ponašam u poslu i zato mislim da mi se tako vraća, pa za mesec dana album ima više od 30 miliona pregleda. Nisam pristalica da spotove kačim na kanale onih produkcija koji imaju više od milion pratilaca, već gradim sama svoje ime. Ponosna sam na svoju publiku i podršku koju mi pruža. Nemam sponzora, sama sebi sam jedini sponzor, od nastupa finansiram sve ono što mi je potrebno u životu - kaže Milica, koja je morala i unapred da uzme novac kako bi album bio završen.

 - Tačno je da sam morala od nekih tezgi ranije da uzmem novac kako bih mogla da finansiram album, tako da sada ostaje da odradim sve te nastupe. Želim da sve što radim bude kvalitetno i dobro. Moj album košta kao jedan luksuzni stan na dobroj lokaciji u Beogradu, jedna pesma sa albuma košta kao dobar auto, ali sve sam to zaradila svojim trudom i radom. Ne kajem se, već mi je drago. Gnušam se ljudi koji ovaj posao rade isključivo zbog novca i trude se da se dopadnu publici kroz te komercijale koje nisu autentične - kaže atraktivna pevačica.

Milica Pavlović sa dedom

Instagram

Milica Pavlović sa dedom i babom, Foto: Instagram

 

Deda mi ne zamera što sam provokativna!

Poznato je da su Milici najveća podrška deka Vladimir i baka Rada, sa kojima je odrasla. Na pitanje kako deka reaguje na njene provokativne spotove i pojavljivanje u javnosti, pevačica kaže: - Nikada mi ništa nije zamerio. Sve prati, zna svako moje izdanje i nikada mi nije rekao nijednu ružnu reč što sam malo provokativnije obučena u nekom spotu. On odlično zna da je to deo scenskog nastupa i da se privatno ne oblačim tako, pa samim tim nema razloga za bilo kakvu brigu ili sekiraciju - objašnjava Milica.

 

Komentari (7)

nedjo

18.01.2017 21:07

ne zna da peva. točka!

Davor

19.01.2017 08:12

@nedjo - Da vrti guz**om to zna, to je od starta revnosno vezbala jer je shvatila da joj vokal nije jaca strana. Inace ne slusam njene pesme niti mi prija ona kao pojava. Odvratna lezb**ka.

dilfa

18.01.2017 22:13

Da ima u glavi koliko ima u grudima, dobro bi bilo, ali njen izbor, otici ce daleko.

čarls bronson

18.01.2017 22:25

Tezga je tezga i može biti raznih oblika .

slavka

18.01.2017 23:14

Ne znam čime je zaludela svet Glasom nije sigurno.

IVAN

19.01.2017 07:03

Kojisu ovi kreteni što lupaju minuse normalnim komentarima i ljudima.Pojma nema o pevanju a i ružna je kao poplava.

Vukica

19.01.2017 08:24

Mico, samo napred, mogu da ti samo zavide.