Crna mačka Crno mače
Profi
Crna mačka Crno mače
Ilustracija, Foto: Profi

Razlog je, kako je navela, to što jedna ulica (dr Dragiše mišovića) nije čišćena nijednom tokom novembra, a u drugoj ulici (Cvetna) nije uklonjen leš mačke?!

Direktor "Komunalca" Milomir Bešević ističe da je kao i svakog meseca obračunska lista načinjena na osnovu beležaka radnika koji su iznosili smeće, prali ulice ili održavali zelenilo. dokument je poslat početkom decembra, ali je posle nekoliko dana stigao odgovor da predsednica ne želi da ga potpiše i da prebaci novac preduzeću bez čega preduzeće ne može da isplati zarade zaposlenima.

"Mi nismo tražili da nam se taj novac pokloni, mi smo ga našim radom zaradili", kaže Bešević.

"Ona je svoj odgovor dokumentovala fotografijama na kojima se vidi gomila plastičnog otpada u jendoj ulici i leš mačke u drugoj. ovo je klasična politička igra, valjda je svkaome jasno da uginula mačka nije to što muči predsednicu. to je samo povod, jer iza svega stoje politika i osveta zato što sam tražio da se dužnicima i pojedinim moćnicima prinudno naplati dug za vodu koji je milionski. Ja i dalje stojim iza takve odluke, jer ako sirotinja plaća, moraju i milioneri"