Zoran u ćeliji sa monstrumom iz Rakovice
Alo!
Zoran u ćeliji sa monstrumom iz Rakovice

Alo!

Zoran u ćeliji sa monstrumom iz Rakovice, Foto: Alo!

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, od prošle subote, kada je uhapšen, u ćeliji se nalazi sa još trojicom muškaraca koji su osumnjičeni za teška krivična dela. Među njima je i Marko Nikolić, koga mnogi nazivaju monstrumom iz Rakovice zbog dvostrukog ubistva koje je počinio 12. jula.

- Njih dvojica prosto zaslužuju da trunu zajedno u zatvoru zbog svirepih ubistava koja su počinili. Čujem da se njih dvojica baš dobro slažu, sličan se sličnom raduje. Treba da ih bude sramota. Nikolić ni sa kim nije komunicirao dok se nije pojavio Marjanović. Isto tako, čuli smo da ni Zoran ni sa kim nije razgovarao, osim sa njim. Nadam se da će obojica istrunuti u zatvoru! - poručio je jedan od rođaka ubijene Maje Đorđević, koji je želeo da bude anoniman.

On je dodao da i dalje ne može da veruje šta je uradio Nikolić, ali i da ubica i te kako ima sličnosti sa Zoranom.

Drugi zatvorenici mrze Nikolića

Kada je Marko Nikolić nakon zločina prebačen u Centralni zatvor, nije se žalio na uslove, međutim, problem sa kojim se tada suočavao bili su drugi zatvorenici, koji su mu pretili jer, kako je tada naveo naš izvor, tamo najgore prolaze ubice žena i dece.

- U zatvoru najgore prolaze ubice dece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga „rasporiti da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dete”, drugi su mu pretili da će „osetiti mušku ruku na sebi”, treći „da će se kajati, ali da umreti tako lako neće” - ispričao je ranije za naš list izvor iz zatvora.

- Obojica su brutalno i hladnokrvno ubili svoje najmilije. Zamislite, Marko je ubio svoje rođeno dete da bi se osvetio, to mi nikada neće biti jasno - kratko je zaključio on.

Aleksandar Josifović, zet pokojne Maje Đorđević, nije želeo da komentariše jer se još ne zna da li je Zoran Marjanović ubica.

- Odavno sam rekao šta mislim o tom idiotu (Nikolić), a što se tiče sličaja „Marjanović“, neki kažu da jeste, neki kažu da nije kriv, ne želim da komentarišem nešto što nije sigurno. Voleo bih da nađu ubicu, a dok se ne dokaže suprotno, svi su nevini - kazao je Aleksandar, a na pitanje šta misli o tome da su u istoj ćeliji, kratko je odgovorio.

- Nije slučajnost to što su u istoj ćeliji, verovatno je to namerno urađeno, ono što kažu, sličan se sličnom raduje, ako je ovaj (Zoran) ubio, a ako nije, ne želim da grešim dušu - istakao je Aleksandar.

Podsetimo, Nikolić se tereti da je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina, koji je imao svega četiri godine. Kako se navodi, Nikolić je to učinio kako bi se osvetio svojoj supruzi, koja je pokrenula parnicu protiv njega. Naime, on je uzeo njihovog sina i odveo ga na groblje, gde ga je maltertirao i davio. Nakon toga je dete u polusvesnom stanju bacio pred Majom na beton. Zatim je napao nju. Kako smo saznali ranije, on ju je oborio na beton i ubo je nožem više od 50 puta. Tom prilikom je ranio i tri socijalna radnika, a savladala su ga dvojica komunalnih policajaca. 

Malo pričaju

Marjanović i Nikolić nisu omiljeni u zatvoru, ali isto tako obojica retko komuniciraju sa drugima.

- Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara zatvora pokuša da uspostavi kontakt sa njim, ne želi da priča. Kada je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim doskora nije komunicirao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom. On čak nije komunicirao sa cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru - rekao je ranije sagovornik za naš list.

Nejasno zašto je to uradio

Živko Nikolić, otac Marka Nikolića, ranije je izjavljivao da mu nije jasno zašto je njegov sin to učinio jer ništa nije ukazivalo na nesreću. Tada je za medije rekao da je Marko od juna viđao dete po sedam i po sati i redovno ga je dovodio kod njih.

- I kobne srede je doveo dete kod nas. Čim ga je doveo, otišao je u kupovinu. Mališan je bio s nama, igrao se sve vreme, sve je bilo normalno. Uopšte nismo primetili da s Markom nešto nije u redu. Kad se vratio iz kupovine, izašao je da se igra s Mihailom. Kupio mu je sladoled i vozio ga u džipu na baterije koji mu je kupio. U 15 sati ga je stavio u auto i odvezao ga - prepričava Živko poslednje trenutke života svog unuka.

 

 

Komentari (5)

Umesto da radi

25.09.2017 12:48

tuzilac i sud ono novinari uznemiravaju javnost prikazujuci ubice!

Ja

25.09.2017 12:51

Istrunite vi u svojoj bedi i tuzi,jeste jedan od njih zlikovac ali ne postavljajte se vi u uloge sudija pravednika,branite preljubnice i otimacice dece.

Ma daaaj,...

25.09.2017 13:30

@Ja - Da istrunu??Ubica Tijane Juric zivi u zatvoru kako ne zivi pola Srbije!A vecina teskih robijasa! Tri obroka,lekarska nega,tv,knjige,sve novine,sale za rekreaciju,toplo im je...Drzava je u skripcu sa Zoranom!Dokaze nemaju,a pricu su potegli ponovo zbog izbora!Kao i prosli put.Tamburaju se sazvakane price,dodaju se nebitni detalji,ukljucuju se novi likovi bez ikakvog smisla i rezultata.Dok ne prodj izbori.A onda ćao,slucaj ce u fioku,do neke nove prilike!

MILE

26.09.2017 04:43

@Ja - Opa," branite preljubnice i otimačice dece", o kome se tu radi? Kojoj ti kategoriji pripadaš "svetice"?.

valjevac

25.09.2017 17:56

Spojili ih i snimaju svaku rec nebi li se otkrio,jer imaju isti profil