Savršeno
shutterstock
Savršeno

shutterstock

Savršeno, Foto: shutterstock

Savršeno

Bojom naglasite nogice stola! Ovo su izvanredna rešenja za dobijanje novog izgleda trpezarije! Opredelite se za jači ton, birajte zelenu, crvenu, belu... Izbegavajte svetle nijanse da biste dobili kontrast i upečatljiv komad nameštaja!

Simpatično

shutterstock

Simpatično, Foto: shutterstock

Simpatično

Iskoristite gajbice za novu namenu! Ukoliko ih obojite, mogu izvanredno poslužiti za dekoraciju doma, bilo da ih koristite kao police za knjige ili za odlaganje viška stvari!

Damski

shutterstock

Damski, Foto: shutterstock

Damski

Stare kredence obično ćuškamo u vikendice ili podrume! Ali oni mogu zasijati novim sjajem ukoliko ih obučete u novo ruho! Nesvakidašnja žuta će odlično pristajati ovom klasičnom komadu nameštaja!

Maštovito

shutterstock

Maštovito, Foto: shutterstock

Maštovito

Pa, što da ne! Ko bi rekao i da stare vešalice ili popularni ofingeri mogu biti dekorativni! Obojite ih u omiljenu boju i napravite pravi modni bum u vašem garderoberu!

Šminka

shutterstock

Šminka, Foto: shutterstock

Šminka

Stare stolice će fantastično izgledati uz novi make up! Šteta je da ih bacite jer su lagane, udobne za sedenje i dobro stilizovane! Bilo da se radi o boji u spreju ili boji koju ćete naneti četkom, podarite im „dramatic LOOK“ koristeći jarkocrvenu boju!