Maca Diskrecija
RAS
18+
Klikni da vidiš sliku
Maca Diskrecija

RAS

Maca Diskrecija, Foto: RAS

Bivši učesnici ovog rijalitija imaju oprečna mišljenja u vezi sa njegovim učešćem, kao i taktike koje bi primenili prema njemu.

 

Bez dlake na jeziku, Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, kaže da bi volela da vidi Zorana u „Parovima”, ali su njeni razlozi degutantni.

- Ja sigurno neću ući u taj rijaliti ponovo, a Zoran sigurno nije ubica. Čak i da jeste, „Parovima” i treba jedan takav. Sve neka ih pobije! - poručila nam je Maca, koja je očigledno kivna na mnoge bivše cimere.

Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Sa druge strane, folk pevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas smatra da udovac treba da se nađe u „Hepijevom” rijalitiju i da bi to bio pun pogodak produkcije.

- Mislim da bi Zorana voleli svi koji su prošli kroz isto, koji su se našli u nekim sudskim postupcima i bili osuđeni od okoline i javnosti pre nego što je sud dao svoju reč. Biti žrtva javnosti i trpeti medijski linč uopšte nije lako, a Zoran će u rijalitiju imati priliku da sebe predstavi u pravom svetlu - kaže Vesna i dodaje:

- Ja sam čitač duše i posle kratkog vremena provedenog sa njim znala bih sa kim imam posla. Da li je on ubica, da li krije nešto ili je pak čist i nevin - zaintrigirala nas je Vesna svojom izjavom.

Vesna Rivas, Marko Perović i Ružica Veljković

Alo!

Vesna Rivas, Marko Perović i Ružica Veljković , Foto: Alo!

Pobednica poslednje sezone „Parova”, Ružica Veljković, takođe daje podršku Marjanoviću.

- Mnogi napisi u medijima padnu u vodu kad javnost direktno u programu vidi tu osobu. Činjenica je da je porodica Marjanović pretrpela veliki gubitak koji niko nije shvatio u pravom smislu, jer je to postao policijski slučaj. Mislim da bi Zoran više dobio ulaskom u „Parove”, jer bi se možda više pričalo o njihovoj ljubavi, prekinutoj sreći, nego o nagađanjima o ubistvu - smatra Veljkovićeva.

Crnogorski menadžer Marko Perović voleo bi da u narednoj sezoni rijalitija gleda kompozitora koji je pretpeo medijski linč nakon misterioznog ubistva njegove žene.

- Kad vas kamere prate 24 sata dnevno, vi ne možete da se predstavite kakvim niste. Zoran bi mogao da pokaže kakav je čovek, koliko je dobar kompozitor, da je pristojan muškarac koji pati za svojom ubijenom ženom. Pošto je mnogo pričao o veri, a ja to veoma poštujem, pokazaće ljudima da čitanje molitve i verovanje u život posle smrti nisu sektaške priče, već pravoslavno verovanje sa kojim mnogi žive - ističe Perović, dok folker Era Ojdanić kaže:

- Da sam na njegovom mestu, ne bih ulazio u rijaliti. Ako misli da je spreman na tako nešto, da mu emocije i tuga za izgubljenom ženom dozvoljavaju da uđe u rijaliti, neka to uradi.

Ava

Dejan Briza

Ava, Foto: Dejan Briza

 

Ava: Zorana će „Parovi” ojačati

Voditeljka TV „Hepi” Ava Karabatić nema ništa protiv eventualnog Marijanovićevog ulaska u rijaliti. - Ko smo mi da sudimo bilo kome?! Svako ima pravo na svoje odluke i da radi ono što ga ispunjava. Njega rijaliti može samo ojačati posle svega, a ne sumnjam da će izdržati posle svega što mu se događalo poslednjih meseci. Neko ulazi zbog novca, marketinga, slave, ali je najvažnije pokazati kakav si čovek, a on ima priliku za to - iskrena je Ava.

Save

Save

Komentari (7)

momazver

08.09.2016 06:13

A joj kako su joj loše uradjene...što li ne fotošopira te rezove, crna...

milan

08.09.2016 08:44

Kad se Vesna Rivas preporučuje da vreme provedeno sa Zoranm bi iskoristila i otkrila ko je ubica što iz duše svoje majke nije videla da će umreti dok ona atakuje na frižider u vili Parovi. Spasi te nas od te babe veštice i nemoj te joj daveti toliko medijskog prostora.Zahvalan ako mi izađete u suset i sačuvate ovaj narod od Vene vještice.

Vica

08.09.2016 08:53

Ova papak zena Senada bolje da cuti, cim otvori usta izleti joj glupost.A i vi novinarcici smarate vise sa njom i njenim glupim izjavama. pljucc

ana

08.09.2016 10:20

čovek sve i da je ubica ne bi smela da ga proziva ....vica. Nije čudo ko nam je miniustar prava.Maca neka prica samo o onom o cemu se razume. Neka svojim komsijama kroji dan ova posuda za odredjene tecnosti.

Dragance

08.09.2016 11:01

A on odustao kad je video da Rada ulazi...Bezi od nje k'o djavo od krsta..E nek' ga povocira i skidam joj kapu

Els

08.09.2016 11:15

Ma Zoran treba prvo da krene od Mace,pa Tamare,Soraje,Stanije i još puno takvih slicno njima.Da bi nam vazduh bio cistiji i okruženje mnogo lepše.Sretno ti bilo Zorane!!!!!

m

08.09.2016 14:25

Maco glupa si nema dalje dno dna