Vladica silovao i batinama ubio Anđelinu
Alo!
Vladica silovao i batinama ubio Anđelinu

Alo!

Vladica silovao i batinama ubio Anđelinu, Foto: Alo!

Dušanka Stefanović, baka zverski ubijene devojčice, kaže da je čula da je Rajković vraćen u Zaječar i zahteva da krvnik bude najstrože kažnjen.

- Neka ga kastriraju! Nije mu ništa kada su ga vratili sa psihijatrijskog posmatarnja. Ništa njemu ne fali - ogorčena je Dušanka, koja priprema šestomesečni pomen maloj Anđelini.

Ona navodi da se njena ćerka Danijela još nije oporavila od šoka, ali da se neće vratiti svom suprugu u Zaječar, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

- Obilazimo Anđelinin grob, a ništa ne znamo kada će da sude njenom ubici. Ni od koga nismo dobili pomoć niti nas ko obilazi - kaže Dušanka, koja živi sa ćerkom Danijelom i suprugom.

Dušanka dodaje da je nedavno umro Vladičin deda, koji ga je odgajao i koji je bio nepokretan.
- Nisam u kontaktu sa Vladičinom bakom. Jedino kontaktiramo sa njegovim bratom - dodaje ona.

Meštani Vratarnice kažu da Vladici ne treba nikakvo suđenje.
- Njega treba ubiti! Takvi ne treba da žive - kažu meštani Vratarnice.

Rajković je priznao da je 9. jula odveo Anđelinu sa rođendana iz kuće svog brata, a zatim ju je silovao i ubio udarcima kamenom u glavu. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo. Tokom istrage se ispostavilo da na duši ima još jednu žrtvu - svoju bivšu ljubav Draganu Stanković (47), kojoj je dugovao 3.000 evra i koja je to platila glavom.

Komentari (8)

andja

13.12.2016 21:53

Definitivo, trebalo bi da se uvede hemijska kastracija za pedofile i silovatelje. Ne znam zbog čega se takva kaznena mera nije uvela i kod nas. Ti ljudi jako brzo izadju iz zatvora i u velikom broju slučajeva ponove isto krivično delo. Iskreno verujem da drugog leka osim kastracije za takve slučajeve nema. U ovom konkretnom slučaju, Rajković će verovatno dobiti maksimalnu kaznu i verovatno neće živ izaći iz zatvora.

razočarana

14.12.2016 00:37

@andja - Malo je kastracija... Bolesnik može bilo čime da siluje žrtvu. Za ovakva bića, ne mogu da kažem ljude, je samo lišenje života ili eventualno doživotna samica. Nisu oni ni za kakav vid zajednice.

mama

13.12.2016 22:23

treba mu... uhhh ne znam tolko me potrese kad citam ovako nesto. ubiti ga treba! da sedi u zatvoru ili bolnici pa jos i da placamo sto je ziv?! zivot je za ovakvu nakazu luksuz! smrtna kazna da se uvede pod hitno! sve sto je on uradio detetu neduznom trwba njemu da se uradi!!!

zoran

14.12.2016 06:59

veliki je problem kod kastracije,jer je u nekim zemljama primeceno da se serijski silovatelji,posle tog postupka,pretvaraju u seriske ubice nakon izlaska iz zatvora,bas iz razloga svoje nemoci za normalan odnos,ovoj nakazi to ne treba,jer i onako nece ziv izaci iz zatvora...

Mila

14.12.2016 11:04

Ma kakva kastracija, smrtna kazna! Jos ce ovaj lezilebovic vek provesti na teret nas, poreskih obveznika. Samo smrtna kazna je adekvatna kazna za zlocince ovog tipa!

Ja

14.12.2016 17:09

Samo kad pomislim na muke ovog deteta...Monstrumu nema dovoljne kazne. Da ga u zatvoru muce svaki dan do kraja zivota.

smarac

14.12.2016 18:16

Koliko sam upucen po nasem zakonu manja je kazna kako nekog silujes pa ubijes nego samo da ga ubijes... Toliko od mene

sveta

14.12.2016 22:28

NA BANDERU!!!