Đoković svadba Pralica
Vesna Lalić
Đoković svadba Pralica

Vesna Lalić

Nole došao na svadbu bliskog prijatelja, Foto: Vesna Lalić

Novak je uveličao proslavu svog druga došavši u elitni prestonički restoran u pratnji svoje supruge Jelene Đoković, a umesto poklona, Branislavu i njegovoj supruzi Milici darovali su podeblji koverat.

>

- Poznat po svojoj skromnosti i druželjubivosti, Novak je bio potpuno opušten i prirodan i trudio se da ne odskače od ostatka gostiju. Međutim, kako to obično biva, sve oči su bile uprte u najboljeg ambasadora naše zemlje, kako mnogi Novaka nazivaju. On je rado sa svakim ko mu je prišao razgovarao i nazdravljao, a najviše je to činio sa mladencima. Teniser je bio izuzetno dobro raspoložen, pa se veselio čitavo veče. Nije skidao osmeh sa lica, što je ukazivalo na to da je veoma srećan što prisustvuje velikom i bitnom danu svog dragog prijatelja - ispričao je ukratko za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.

Osim Novaka, na svadbu je došao i njegov brat Đorđe Đoković sa svojom izabranicom.

Inače, mladoženja i Novak se poznaju niz godina, a pored toga što se druže, njih spaja i posao. Branislav često komentariše Novakovu igru na terenu, s obzirom na to da je jedan od najboljih komentatora u tenisu kod nas. Zahvaljujući Novaku, Branislav je bio u prilici da se upozna sa Borisom Bekerom, trenerom srpskog asa i da sa njim uradi intervju.

Branislav Pralica sa izabranicom

Instagram

Branislav Pralica sa izabranicom, Foto: Instagram

Posle kratkog intervjua sa nemačkim trenerom, komentator Pralica se zahvalio Novaku što mu je pomogao.

– Hvala ti, dugujem ti za ovo - rekao je Pralica, na šta je Novak odgovorio:

– Duguješ ti meni mnogo više, znaš one pare što mi dođeš. E pa to, znaš gde ćeš da me nađeš – poručio je tenser kroz šalu.

- Došao sam iz privatnih razloga. Hvala vam na dočeku. Došao sam ovde da uživam i da provedem prijatno vreme sa svojom porodicom - izjavio je Đoković po sletanju na Aerodrom “Nikola Tesla”.

Komentari (2)

Mare dorcolac

12.06.2016 17:59

LEGENDA!!!