Nejmar
Profimedia.rs
Nejmar
Nejmar, Foto: Profimedia.rs

Opšte poznato je da PSŽ ima para kao blata, tako da im nije problem da se razbacuju novcem i ponosno obaraju rekorde na fudbalskom tržištu.

Za usluge napadača Barselone Nejmara, spremni su da na račun katalonskog kluba iskeširaju čak 190 miliona evra, čime bi postavili "nove finansijske standarde", a Nejmar bi sa godišnjom platom od 40 "milki" bio najplaćeniji igrač u istoriji ovog sporta.

Francuski mediji pišu kako vlasnik pariskog kluba šeik Naser Al-Kalifi obožava brazilskog majstora i sve će učini kako bi ga doveo na "Park Prinčeva".

Nejmarov sadašnji ugovor s Barselonom traje do juna 2018. godine i Brazilac već mesecima pregovara sa aktuelnim prvakom Evrope oko potpisivanja novog. Prema pisanju španskih medija, Katalonci mu nude 16 miliona evra po sezoni, što je za četiri miliona manje od sadašnje plate osvajača "Zlatne lopte" Lionela Mesija.

Veliki interes za Nejmara pokazali su i Real Madrid, kao i Mančester junajted. No, za sada se čini da brazilski reprezentativac ima samo jednu dilemu - ostanak na "Kamp Nou" ili selidba u Pariz.