Adil Maksutović
D. Briza
Seka aleksić

Rajko Ristić

Seka aleksić, Foto: Rajko Ristić

 - Seka i ja se družimo skoro deset godina, od početka moje karijere. Nikada neću zaboraviti podršku koju mi je tada pružila, pogotovo jer je ona tada bila na vrhuncu popularnosti, a ja sam tek počinjao. Na koncertu ću pevati „Moje si nebo“ jer je to pesma koju Seka obožava - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Maksutović i objašnjava zbog čega ga pevačica uvek angažuje da peva na njenim veseljima. 

Adil

Alo

Adil, Foto: Alo

- Godinama pevam na njenim privatnim veseljima i zahvalan sam joj što je oduvek s emocijama i dušom prihvatala moje izvedbe i uživala u njima. Koliko je samo puta plakala uz moje pesme... Seka je najveći kavaljer na estradi i kada slavi, sve što ima daje na muziku. Nikada nisam hteo da joj naplatim privatna slavlja, a ona to nije mogla da prihvati, pa mi se odužila tako što mi je kupila pesmu „Molim te, pusti me“. To je lepa uspomena na naše druženje - kaže Adil i objašnjava da je pesmu koju je dobio od Seke snimio 2010. 

Komentari (2)

nedjo

13.04.2018 15:41

zamisli adil brt ,pazi ,adil

TANJA

13.04.2018 17:35

OD SRCA ZELIM DA KAZEM DA NIKO NIKAD NIJE PRAVIO TOLIKU REKLAMU PRED KONCERT U ARENI.TOLIKO AGRESIVNO I NAVALENTNO.KAO SEKA SADA.AKO SMATRA DA JOJ TREBA OVOLIKA REKLAMA DA BI NAPUNILA ARENU ONDA BOLJE DA KONCERT NIJE NI PRAVILA.NA SVE STRANE SAMO O NJENOM KONCERTU.CEMU STRAH KAD GA JE ZAKAZALA CAK I PRE SVOJE KONKURENCIJE.DARE.