Parovi
Happytv.rs

Nikola Lakić i Miljana Kulić su sačekali da svi utonu u dubok san a onda se prepustili jedno drugom.

Nikola Lakić

Printscreen

Nikola Lakić, Foto: Printscreen

Njih dvoje su simulirali seks.

Da li je i zaista bilo seksa među njima nije nam poznato, ipak i ova situacija je bila dovoljno škakljiva.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

S obzirom da je Lakić u vili vać imao devojku Kseniju Kranjec a Miljana je nedavno raskinula sa momkom, ova situacija veoma šokira.

Komentari (7)

Vesna

23.03.2017 13:35

Da ne poverujem !?

Dejana

23.03.2017 14:42

Miljana je primer kako jedna devojka(dusevni bolesnik) ipak moze da funkcionise u nekoj zajednici(pomocu lekova)..ne komentarisem ovu glupost...vec nesto gledam Miljanu..ipak ona uspeva da se iskontrolise,vlada sobom tokom svadja............a svi su se pitali sta radi dusevni bolesnik u rijalitiju...a onda se pojavi pravi dusevni bolesnik=Jelena Krunic i onda vidis kako izgleda osoba kojoj pomoci nema

Ana Sobota

23.03.2017 18:08

@Dejana - Pravi primer psihickog iliti dusevnog bolesnika koji je van kontrole, iako takodje na lekovima, je kvazi drugarica Kruniceve, Dalila Mujic.Miljana Kulic je mala maca u poredjenju sa doticnom u apsolutno svakom smislu te reci.

Lela

24.03.2017 01:43

@Dejana - Miljana jedva funkcionise i pomocu lekova,jer mnogi njeni ne razumni postupci to govore.Ona se ovde uklapa donekle,jer joj je sve poznato i mnogo spava,bas da bi funkcionisala,a i Produkcija joj gleda kroz prste,dok sve ne poznato je za nju tesko.Dalila nije dusevni bolesnik,vec neuroticarka,a to je velika razlika od Miljane.Jelena je zavisnik,a ne dusevni bolesnik.Mnogi piju lekove,pa se u medecini ne tretiraju kao dusevni bolesnici.

Pera Ložač

23.03.2017 20:31

Jel je i ovaj Lakic,neki crnogorski biznsmen?

Sonja

24.03.2017 01:12

Jel Lakić ona pičk**a koja plaće zbog cura??? Šta glumi ovaj papak bez imalo ukusa sa izrezanim majicama, tukle mu Krunička i Dalila curu Ksenju a taj klošar ni da ih spreči, haloooo?!? Koji bre fudbaler ahahaha, dajte molim vas..

TEO

24.03.2017 02:02

Miljana je van kontrole,bez obzira na lekove,jer psihicki urnise sve pored sebe.Pravi gluposti,jer je ne predvidiva, a kad nesto uradi,porice.I ovo ce poreci, i reci da je napadnuta ili da je igra,jer je ona u svom svetu, i sve gluposti koje radi su ne potrebne,ali,roditelji je podrzavaju,a vila je za nju stacionarna ustanova.Strasno!Treba je sto pre izvuci,da se jos vise ne blamira.