Rođaci ubijene zanemeli od bola
Vesna Lalić
Umrla u najgorim mukama: Jelena Marjanović (33)

Facebook

Jelena Marjanović (33), Foto: Facebook

Jelenina strina Gordana Krsmanović, čiji je pokojni muž bio policajac, izjavila je juče da se zločin sigurno ne bi dogodio da je on živ.

- Nećemo kročiti u kuću Marjanovića dok se sve ne završi i ne vidimo rezultate policijske istrage! Da je moj muž živ, niko ne bi smeo da digne ruku na Jelenu! Ovako nešto se sigurno ne bi desilo! Jelena je obožavala mog muža, bili smo jako vezani. On nije počinjao smenu dok nju prethodno ne pozove da čuje kako je i šta radi - plačući je ispričala Gordana Krsmanović, koju smo zatekli u kući Jelenine majke Zorice.

Rođaci ubijene zanemeli od bola

Vesna Lalić

Rođaci ubijene zanemeli od bola, Foto: Vesna Lalić

 

Jelenina ćerka kod babe

- Jelena je pre svakog treninga Janu ostavljala isključivo kod majke. Kada je išla na nastupe, takođe je majci poveravala čuvanje devojčice. Ona je vrlo vezana za baku i nigde drugde nije htela da ostaje - rekla nam je juče Jelenina tetka.

Pripreme  za sahranu

Vesna Lalić

Pripreme za sahranu , Foto: Vesna Lalić

Kako smo saznali, Jelena je posle predosećaja da će umreti, otišla u lokalnu apoteku i tamo izmirila dug koji je imala.

Na saslušanju bio i Zoranov sin

Vesna Lalić

Na saslušanju bio i Zoranov sin, Foto: Vesna Lalić

Ona kaže da su u novinama čitali Zoranove izjave i da im ništa nije jasno.
Prema rečima Jeleninih, Zoran se nikada nije bavio muzikom dok nju nije upoznao. Ona je bila ta koja ga je izdržavala i polako uvodila u posao. Nakon nekoliko godina otvorili su studio.

Jelenina  majka ni  reč ne može  da izgovori

Vesna Lalić

Jelenina majka ni reč ne može da izgovori, Foto: Vesna Lalić

- Sve nade polažemo u policiju! Samo da se ubica pronađe- dodaje Gordana.
Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče ponovo pretraživala teren u nadi da će naći oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je potvrdila da je reč o tupom predmetu, najverovantije čekiću.

Prošao poligraf:  Jelenin svekar

Dejan Briza

Prošao poligraf: Jelenin svekar , Foto: Dejan Briza

Poziv za „Parove“

Jelena je nedavno dobila poziv da učestvuje u „Parovima“, čemu se njen suprug žestoko protivio.

- Pevala je nedavno u ovom rijalitiju i ubrzo posle toga usledio je poziv da se priključi takmičarima. Čuli smo da joj je neko slao preteće poruke. To su neke gluposti u vezi sa tim rijalitijem. Ne znamo detalje niti koliko ima istine u tvrdnji da su se Jelena i Zoran svađali zbog toga - rekli su nam juče u Jeleninoj porodici.

 

Suprug Zoran Marjanović

Alo!/Rajko Ristić

Suprug Zoran Marjanović, Foto: Rajko Ristić

 

Zoran zadržan u policiji

Kako „Alo!“ saznaje, Zoran Marjanović juče je ostao u policijskom pritvoru jer se sumnjivo ponašao prilikom ispitivanja o okolnostima nestanka, a kasnije o ubistvu njegove supruge Jelene.

- On je bio konfuzan. Govorio je da je pod sedativima zbog svega što se dogodilo. Na jednoj ruci imao je površinske posekotine, za koje nije mogao da objasni kako su nastale - objašnjava naš sagovornik.

Komentari (14)

Expedit

05.04.2016 06:50

Nema tu mnogo dileme,muz je kriv.

JECA

05.04.2016 08:03

@Expedit - Nema šanse da je on.

Zoran - Tico - Tico

05.04.2016 09:07

@Expedit - I juče i danas, u komentarima, sve sami perognozeri! A znamo, da često, baš kad smo sigurni, omašimo. Kako ono bi, s onim Rumunima što ''ubiše'' babu i dedu? Zapravo, sve je u igri ali, ne sudimo po izgledu i melodramskim obrascima. To je nezrelo.

Nena_127

05.04.2016 06:51

Amaaaaan dosta!

Nelex

05.04.2016 16:27

@Nena_127 - Gospodjo-Gospodjice vama treba Bensedin, Bromozepam ili Apaurin. Vi odaberite sami jedan od navedenih medikamenta i konzumirajte ga sa vodom bez degustacije alkohola u toku dana i bice vam bolje. Prijatan dan vam zelim.

momazver

05.04.2016 08:23

Pod sedativima... izgleda...duže vreme...U neku ruku jeste u neku nije.

Nedji

05.04.2016 09:11

Parovi rekoste, sve zlo dolazi odatle...V

juka

05.04.2016 10:39

99,999% je njen muz ubica ili je naručio zločin.Verovatno mu pred smrt rekla da ce se razvesti i onda je iz besa ubio.Staro kriminalisticko pravilo.Sta je ona nekome kriva npr sa petlovog brda.???Evo ja kada sam se razveo bivsa me htela ubiti iz osvete.Policija vec zna ko je ubica ali jos malo ce sacekati.BAr da se sahrana zavrsi.Pa ovom muzu se sa face sve vidi.

Miki

05.04.2016 20:31

@juka - Ovaj covek ima strasan pogled ,sva se najezim kad ga vidim ,daj boze da nije on al po svemu sudeci ima tu nesto sto smrdi ....

JUKA

05.04.2016 10:46

99;999% muz....ne znam sta se ceka...verovatno da prođe sahrana....ili ga htela ostaviti preed smrt ili mu nije davala pare za drogu.hvala za objavu krutog ali istinitog komentara.

Nelex

05.04.2016 11:59

Motiv ubistva: Poziv u vilu parova. Ona je 100% htela da ode u vilu parova u nadi da zaradi koju paru i da resi neke njihove finansijske probleme, a muz se toj njenoj odluci protivio iz razloga da ce ga ona tamo javno prevariti i usledila je rasprava ina kraju njeno ubistvo. Pogledajte fotografiju muza. Jasno se vidi strah i krivica na njegovom licu. Videcete da sam upravu. Vilu parova, Farmu i Kucu Velikog Brata treba zabraniti, kao sto su takve emisije zabranili na zapadu.

Maja Marinovic1111

05.04.2016 15:39

@Nelex - Uvek se kaže da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja, ali meni ovaj Zoran izgleda jako čudan tip. Ali zbog deteta se nadam da ipak nije ubica.

Jovana

05.04.2016 16:21

Sram bilo strinu Gocu koja nije Jelenu postovala ni volela dok je bila ziva ,a sada je prva dosla da se slika za novine. Prijatelj sam njihove porodice 20 godina i vrlo dobro znam koliko su bili skladni i koliko su se voleliTakodje je Zoran vrlo lepo zaradjivao i izdrazava celu porodicu, tako da su ovo sve besmislice!!!! Jadna njihova devojcica i jadna Jelena koje vise nema, a svi vi koji zelite delic novinskih strana SRAM VAS bilo. Slobodno neka me redakcija kontaktira preko maila, jos toga ima

kaca

05.04.2016 18:16

Muz ne izgleda bas normalno .....