Bolnica
Profimedia.rs
Elizabet Harli

Facebook

Elizabet Harli, Foto: Facebook

Glumica Elizabet Harli (53) odmah je iz Amerike doputovala u Veliku Britaniju kada je čula da je sin njene starije sestre Kejt Kuran (54), maneken Majls Harli (21), u jako lošem zdravstvenom stanju i da se bori za život. Njenog nećaka je hitna pomoć hitno prevezli u londonsku bolnicu nakon što ga je nepoznati muškarac, koji je bio s društvom, izbo nožem na sred ulice nakon kraće svađe.

- Porodica je u šoku. Hvala svima na porukama podrške. Policajci i doktori su divni, hvala im na pomoći - rekla je glumica.

 

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Oct 14, 2015 at 10:26am PDT

 

Nesreća se dogodila u jugozapadnom londonskom kvartu Najn Elms. Majls se šetao s prijateljem (21) kada je naišla grupa muškaraca sa autom koja se zaustavila pored njih. Raspravljali su se, a onda je nepoznati muškarac izvadio nož i manekenka ubo nekoliko puta. Neko iz grupe muškaraca nožem je nasrnuo i na njegovog prijatelja koji je takođe zadobio povrede.

- Porodica se boji onog najgoreg. Ipak, čini se kako nož nije došao do vitalnih organa. Preostaje nam da strpljivo čekamo i molimo se za njega - kaže izvor blizak porodici.

Glumica Elizabet je s nećakom jako bliska i zbog svega je u velikom šoku. U Americi je ovih dana promovisala seriju "Kraljevska porodica". Njen sin Demjan Harli (15) s Majlsom je takođe bio nerazdvojan.

 

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on Jan 9, 2017 at 12:22pm PST

 

Majls je snimao modne kampanje za dizajnere poput Roberta Kavalija, Dolče i Gabane i Kelvina Klajna, a modom se bavi od 13. godine. Karijera mu je krenula na bolje kada je umesto majčinog prezimena uzeo ono 'slavno' svoje tetke Harli.

- Ponosim se svojim zgodnim nećakom koji je uspešan model - rekla je glumica svojevremeno. On ju je pohvalio rekavši kako mu je dala savet da 'uvek bude nasmejan, dobar prema svima i da naporno radi.'

- Elizabet prati njegovu karijeru, odlazi s njim na kastinge, sugeriše fotografima kako da ga fotografišu - kaže izvor blizak glumici.

Londonska policija javlja kako napadače još uvek nisu pronašli i priveli. Takođe moli sve građane Londona da im dojave informacije ukoliko su se zatekli u blizini nesreće.