Vladica sa decom na rođendanu uoči ubistva
Suzana Božinović
Vladica sa decom na rođendanu uoči ubistva

Suzana Božinović

Vladica sa decom na rođendanu uoči ubistva, Foto: Suzana Božinović

Milomir kaže da je za smrt svoje ćerkice saznao tek preksinoć jer je bio nedostupan u šumi pored Zaječara, gde je radio.

 

- Ne mogu još da prihvatim da je nema. Tog Vladicu sam sreo nekoliko puta kada sam išao da vidim ćerkicu, ali ga ne poznajem. Moji roditelji su išli u selo preksinoć kod moje bivše žene i kod njenih, a ja ću da odem čim nađem prevoz. Auto mi je u kvaru, pa ne mogu odmah da odem - kaže Milomir, koji živi u Zaječaru sa dvoje dece iz braka sa bivšom suprugom.

On kaže da sinu od 13 i ćerkici od 10 godina nije još rekao šta se desilo maloj Anđelini.

Selo zamuklo posle zločina

U selu Vratarnica svi su još uvek u šoku, još ne mogu da veruju kakav je monstrum njihov sugrađanin. Dom iz koga je Anđelina veselo odskakutala na rođendan sada je zamukao. Niko od gostiju nije primetio moment kada je Vladica odvukao dete.

- Ne možemo da verujemo šta nas je snašlo. Sami bismo ga obesili da nije uhapšen. Nismo znali da takav zlikovac živi među nama - pričaju šokirani meštani Vratarnice.

- Ne mogu još da im kažem, još su mali. Voleli su mnogo svoju sestricu - kaže Milomir.

On dodaje da se od Anđeline majke razveo jer ga je ostavila nakon jedne svađe i ističe da nije bio nasilan prema bivšoj supruzi.

-Krila je od mene da je trudna sa Aneđelinom, a ja sam se naljutio jer smo imali već jednu ćerku i sina. Ona se samo spakovala i otišla. Molio sam je da se vrati, ali nije htela. Njeni nisu dali da mi se vrati i da živimo zajedno sa decom. Hteo sam da priznam malu Anđelinu, ali se moja bivša žena protivila - dodaje otac ubijene devojčice.

Kaje se što nije bio uz dete: Milomir Mitrović

facebook

Kaje se što nije bio uz dete: Milomir Mitrović, Foto: facebook

Milomir kaže da je malu Anđelinu posećivao kad je mogao, ali da ga je u tome sprečavao ponekad i posao.

- Išao sam jesenas u Sibir da radim na građevini. Sada radim ovde gde stignem - tužno priča Milomir Mitrović, otac ubijene devojčice.

Anđelini Dušanka bila i majka i otac

facebook

Anđelini Dušanka bila i majka i otac, Foto: facebook

 

Otac obilazio ćerkicu

Dušanka tvrdi da je njena ćerka napustila muža jer on je sumnjao da mala Anđelina nije njegovo dete.

- Rekao je mojoj ćerki da ga zato ne čeka kod kuće. Ona je onda uzela taksi i došla kod nas. On malu Anđelinu najpre nije hteo da prizna, a kada se predomislio, moja ćerka nije htela jer se bojala da će joj oduzeti i nju - priča Anđelinina baka.

Ipak, dodaje Dušanka, Milomir je kasnije dolazio da obilazi ćerkicu i molio njenu ćerku da mu se vrati, ali da ona to nije htela.

 

„Ne mogu sebi da oprostim što nisam videla otmicu devojčice”

Majka jednog dečaka koji je bio na rođendanu ne želi da se ičega priseća, samo je kazala:

-Želim da zaboravim, ali i kad sklopim oči, i kad se zagledam u daljinu, samo vidim Vladicu kako se igra sa decom. Prostruji mi misao kroz glavu: „Šta da je to bila moja mlađa ćerka, koju zbog temperature nisam povela na rođendan? Ne mogu sebi da oprostim kako nisam videla kada je odveo Anđelinu, kako niko od nas to nije video… - kaže ona. 

Save

Save

Komentari (4)

deki

12.07.2016 07:41

Sto je nisi priznao ako je sad tako volis,obozavas..?? ma sve bih ja vas...!

Novi Sad

12.07.2016 12:22

Svaki dan čitam gadosti iz Srbije i pitam se kakav je to narod, gde i ovaj komentator pre mene zna da otac nije priznao dete jer je nešto sumnjao.Nije mi jasno kakva je to majka koja nije uz dete koje ima samo 3god.Meni kada dodje unuka od 14 god i idemo na kupanje,čim vidim matorog pedofila da priča sa njom ja odmah ulazim u vodu.Otvorite javne kuće već jednom u Srbiji ili počnite na kolac da nabadate kaoTurci,znali su oni štosu to činjeli....

Srpkinja

12.07.2016 19:19

@Novi Sad - A kom to narodu ti pripadas pa tako pises i koja je poenta tvog komentara? Da omalovazis Srbe? U svakom narodu ima kukolja, pa i u srpskom, ali u tvom, kako po tvom recniku mogu da primetim, koliko god hoces. Vi ste zensku decu pretvarali u musku. Mnogo toga se kod vas krije i nije dostupno javnosti kao kod nas. I potpis Novi Sad???????

GLUMICA

12.07.2016 12:32

Izvini,ali ti ne bi uradio NISTA.