Majka Zorica i otac Milan Nikodinovic
S. Pajić
Majka Zorica i otac Milan Nikodinovic

S. Pajić

Majka Zorica i otac Milan Nikodinovic, Foto: S. Pajić

Pošto su se pojavile informacije da se doktoru Bojaniću ovih dana u Loznici preti, Milan kaže da nema nikakve veze sa tim.

- Ne znam ko mu preti, ali niko sa kim sam ovih dana pričao o njemu nije rekao lepu reč. Čujem mnogo pritužbi drugih ljudi na načine njegovog lečenja i očigledno je i drugima naštetio. Moju porodicu samo zanima da na sudu i zakonitim sredstvima isteramo slučaj do kraja - ističe Nikodinović.

On kaže da su malog Radenka dovodili svakog dana u bolnicu, a da im je doktor Bojanić četvrtog dana ujutru rekao da je sve u redu i da dečak treba da drži ruku vertikalno i spašće otok.

Umro u agoniji: Radenko Nikodinović

S. Pajić

Radenko Nikodinović, Foto: S. Pajić

- Tek uveče, kad je dete počelo da halucinira, poslao nas je za Beograd i to bez ikakve dokumentacije. Nije nam dao ni otpusnu listu iz koje se vidi šta je sve dete primalo. Doktori na Institutu su se čudili kako smo tako došli. Rekla su nam da je stanje teško i da će možda ostati bez ruke. Sve smo prihvatili samo da mu spasu život. Nažalost, sepsa je već bila zahvatila vitalne organe - priseća se neutešni otac.

Doktor sa Instituta je objasnio roditeljima da je bakterija nađena u Radenkovom telu karakteristična za poljoprivredne mašine i da se nalazi i u zemlji i da rana i kost koja je prilikom preloma udarila u zemlju nije dobro očišćena. Zbog toga je nastupila sepsa.

Protestna šetnja iduće nedelje u Loznici

Sledeće nedelje u Loznici biće organizovana i protestna šetnja građana zbog smrti malog Radenka. Da bi se precizirao tačan dan i vreme čeka se odobrenje policije. Najverovatnije je da će se građani okupiti i ispred bolnice.

 

Komentari (1)

mima

15.10.2016 16:36

Srbija je uz vas!!! Terajte ološ do kraja i idite na to da se nikad ne bave lekarskom praksom od direktora do tog ološa doktora