Ljuta: Ljuba Pantović
Oliver Bunić
Ljuta: Ljuba Pantović

Oliver Bunić

Ljuta: Ljuba Pantović, Foto: Oliver Bunić

Aleksandrina majka Ljuba Pantović oglasila se prvi put i progovorila o ćerkinoj trudnoći, u koju nije sigurna.

- Ono što je većina vas primetila, a to sam primetila i ja, jeste da papir sa analizom na kojoj piše da je moja ćerka trudna nema pečat i potpis lekara ili laboranta. Tako da, iskreno rečeno, to je za mene jedan papir koji može da se iskrositi znate već i za šta, neću da detaljišem - započela je Ljuba svoju priču u videu na jenoj društvenoj mreži.

- Ne branim se, niti se pravdam, ono što mi je krivo jeste da produkcija vređa inteligenciju svih nas, porodice, koji ljudi gledaju. Njihova sramota je što vređaju inteligenciju ljudi, ali sam jedina koja može najbliže da vam objasni šta se dešava dole u vili i na šta su sve spremi zarad gledanosti - kaže kik-bokserka i dodaje:

Aleksandra Subotić

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: R. Ristić

- Ne znam da li lažu ili ne lažu, zato što meni u glavu ne može da uđe da se neko na takav način igra sa jednim ljudskim životom. Aleksandra je tražila pilulu za dan posle, a posle nedelju dana je rečeno da je neće dobiti. Jedan kretenizam, vrlo bezobrazno, zloupotreba svega mogućeg što postoji, to je ono - na silu moraš da zatrudniš zato što si budala koja je ušla u rijaliti. Tako to ja tumačim - objasnila je Ljuba, koja smatra da oni trudnicu ne mogu da drže u rijalitiju.

Aleksandra: Ljubo, moraćeš da se prilagodiš!

Aleksandra je u vili „Parova” otkrila da joj je drago što se njen tata Karađorđe uključio u program i čestitao na trudnoći, ali joj je krivo što isto nije učinila i njena majka. - Srećna sam zbog oca, ali krivo mi je zato što se moja majka nije javila u program. Mislim da je bila šokirana i nije imala snage za to. I da je ovo za nju kap koja je prelila čašu, ali takav je život, moraće da se prilagodi - rekla je Subotićeva za portal Televizije „Hepi” i objasnila kako se oseća zbog saznanja da će dobiti drugo dete: - Šokirana sam. I dalje sam u neverici, isto kao i David. Znam da bi on bio divan otac, divan muž i da je odgovoran dečko. U strahu sam i razmišljala sam o budućnosti, ali dok je on uz mene, biću jaka i želim zajedno sa njim da prođem kroz sve ovo - istakla je Aleksandra.

 - Ne sećam se da je u ugovoru spominjana trudnoća, tako da ću proveriti u zakonu da li mogu da drže trudnicu u rijalitiju. Smatram da niko ne sme da se igra sa takvim stvarima - kaže Pantovićeva, koja je upoznala Aleksandrinog dečka Davida.

- Upoznala sam Davida, ali smatram da on nikako nije spreman za ulogu oca. Pristojan je, ali ga ne vidim u braku i ulozi oca. Podržavam svoju ćerku, ali Davida ne podržava njegova majka. Ako Aleksandra želi tu vezu, podržaću je i ja. Ne mogu da podržim nešto ukoliko moja ćerka to ne želi - objašnjava Pantovićeva.

Komentari (5)

ceculi

23.04.2017 08:54

U pravu je da se produkcija igra ljudskim životima zarad gledanosti. Sve mi to liči na paukovu mrežu u kojoj su mnogi uhvaceni neki ne mogu a neki ne žele da se izvuku. A produkcija je pauk koja ce jednog po jednog pojesti

Vanja

23.04.2017 15:23

@ceculi - Niko ih na silu nije doveo u vilu. Svako je svojevoljno potpisao ugovor. Svi su punoletni i ogdovaraju za svoje postupke. Produkciji, kapa dole!

smm

25.04.2017 10:15

@ceculi - Takav primitivizam stereotipne režije (da se obavezno u svakom serijalu pravi "svadba"), elementarno ljudsko nepoštovanje učesnika uhvaćenih na bućku zvanu novac, a za taj prljavi novac oni mogu da se neograničeno blate, vredjaju i izvrgavanje poruzi (džumle sa bliskim porodičnim srodnicima), prostakluk u konverzaciji vodliteljlk i sagovornika, čini ovo djubre od "rijalitija" mnogo prljavijim nego što se na prvi pogled vidi. Kakve veridbe, svadbe, trudnoće, histerije... Bljak !

Sandra

23.04.2017 11:03

U ovom slucaju podrzavam Ljubu jer sve ono sto je izjavila primecujem i sama da radi produkcija. Ljuba bi trbala da ih raskrinka, jer sinoc su poceli da sve izvrcu kako samo oni umeju. Zasto porodice ucesnika dozvoljavaju da se produkcija izivljava nad njihovim najmilijima. To sto AV gostuje cesto, daje izgleda za pravo da ova tv radi sta hoce

duda

23.04.2017 19:39

Sramota za produkcij, izivljavanjenad ljudskim zivotima zarad gledaosti. Davidovi roditelji nisu smeli da dozvole ovu lakrdiju, Ljuba je ovog puta u pravu.