Kad vozim, ne pijem:  Neda Ukraden
Mitar Mitrović
Kad vozim, ne pijem:  Neda Ukraden

Mitar Mitrović

Kad vozim, ne pijem: Neda Ukraden, Foto: Mitar Mitrović

Ona ističe da joj popularnost nije donela protekciju kao nekim kolegama, mada priznaje da i ne pokušava da izbegne obaveze kada pogreši, bilo da je reč o saobraćaju ili komunalnim troškovima.

- Biti popularan je uvek mač sa dve oštrice. Ili ti progledaju kroz prste ili namerno bude „ti ćeš meni, ti si poznata, pa ćeš sad da izmišljaš“. Šalim se, nisam činila tako drastične prekršaje, nemam alkohola u krvi kad vozim, nema basnoslovnih, strašnih brzina - kaže za „Alo!“ Neda Ukraden i dodaje da je disciplinovan vozač.

- Poštujem sve propise. Ja sam neko ko je ceo život na putu, moram da budem diciplinovana zbog sebe, ali i zbog drugih - objašnjava pevačica.

Saobraćajna policija

promo

Saobraćajna policija, Foto: promo

Međutim, kazne joj ipak stižu...
- Kazna za nepropisno parkiranje dođe sama, tu ne pomaže nikakav šarm. Najčešće prekoračim vreme ako sam u prvoj zoni, to mi se dešava često - kaže pevačica, a na pitanje šta onda bude i da li plati u zakonskom roku, kaže:

- Onda platim. Zašto bih se izvlačila? To je krajnje nepristojno. Imam toliko para da mogu da platim kaznu za parkiranje, a ljudi rade svoj posao, šta sad... Nećemo da ih ometamo - kaže pevačica, koju smo sreli na snimanju emisije za „Grand“. Obukla je crveni kombinezon, koji je ocrtavao svaki deo njenog tela.

- Obukla sam crveno jer sluti na radost i ljubav - uz osmeh priznaje Neda, koja nam je nedavno otkrila da je konkurs za muškarca njenog života zvanično otvoren, pa je Neda i toaletom pokazala da je i te kako spremna da pokloni svoje srce.

Komentari (4)

ivan

12.10.2016 15:57

Ma koga ćeš ti šarmirati umišljena baburino.Neznam dali u tim godinama i smiješ voziti auto.Sjedi kuci i čuvaj unuke u tim godinama to je za tebe.

Slavko

12.10.2016 16:30

TESKI POLUSVET

vitez

12.10.2016 16:38

Šarmirala bi ti no nema fajde, i milicija te provalila da si ljiga.

Срба

12.10.2016 19:09

Ма немој! Плаћаш казне зато што не шармираш полицију! Казне се плаћау, углавном, кад се направи прекршај. А могу некад и да прогледају кроз прсте ако није тежи прекршај, или ако си симпатичан/на, а ти то сигурно ниси