Jelena Paunović
Alo!

Međutim, umesto da bude u zatvoru, on se slobodno šetao po Srbiji. Kao takav je imao obezbeđenje, i to čoveka koga država plaća kao čuvara u Centralnom zatvoru. Da nije smešno, bilo bi žalosno.

Nakon svega poznatog o ubijenom Stankoviću neko je, a još, za divno čudo, nije utvrđeno ko, igračima Partizana naredio da obuku majice sa likom ovog kriminalca i tako otvore utkamicu sa fudbalskim timom sa Voždovaca. Skandal nad skandalima, ali nije prvi, a verujem ni poslednji. Tako se ponela i uprava Crvene zvezde kada je ubijen Velibor Dunjić i fudbalerima naredila da obuku majice sa njegovim likom. Još nije utvrđeno koji je duh u svlačionice uneo majice. Igrači nisu smeli da se protive i kao po vojnoj zapovesti - svi su ih obukli.

Sram da vas bude, sve vas koji se nalazite u foteljama ova dva kluba. Ni decu na utakmice ne možemo da dovodimo zbog vaših poteza. U cenu karte ulazi i to da moramo da gledamo u sliku ubijenog kriminalca Saleta Mutavog, koju nose igrači, a sa stadiona se vijori zastava sa istim likom.

I to nije kraj. FK i JSD Partizan juče su se čituljom u nekim dnevnim novinama oprostili od Saleta Mutavog. Inače, pre samo nekoliko meseci upravo je Sale Mutavi bio jedan od trojice navijača Partizana koji su fizički napali direktora Partizana Miloša Vazuru, koji je pobegao sa parkinga, dok je njegov telohranitelj teško pretučen. Mutavi, progovorite o svemu!

Komentari (11)

Srbija-deveti krug pakla

17.10.2016 07:18

Jedina firma koja u svim uslovima radi dobro!Ima pare ali isvoje zakone,pravila,kodekse,koji su opste poznati i uglavnom se postuju!Zna se i kakve posledice sleduju za prekrsaje!Organizacija ima sluha i zaposlila je vrhunske a i potrebne strucnjake i ljude u svim sferama zivota,vrhunski ih platila i time napravila neprobojan zid do vrha svoje organizacije!Pametno i profesionalno!Zid cutanja je obavezan!Pricalice i hvalisavci samo prave probleme!

Nered,nerad,nedisciplina!!!

17.10.2016 07:27

Za divno cudo ne zna se ko je podelio majice!Na srecu niko i ne obecava da ce se ispitati slucaj i javnost blagovremeno obavestiti,a pocinioci ce biti procesuirani po nasem zakonu!Kao u slucaju Savamala,kantrimen,Jelena Marjanovic,i bezbroj drugih slucajeva!

Sh'a je bilo?

17.10.2016 07:44

Nismo mi neke gospodze---mi smo vojska!

drAgi

17.10.2016 08:09

Kad mudonje ostanu bez muda onda analize i sinteze padnu na Jelenu Paunović.

drAgi

17.10.2016 10:25

@drAgi - Medjutim: "... neko je, ..., igračima Partizana naredio da obuku majice ..." A šta ćemo sa Upravom Partizana ako je neko njoj naredio da naredi igračima da obuku majice? Tako opet dodjemo do nas samih. Uprava nije imala kud, jer se (uprava Partizana) seća da je i J. F. Kenedi verovao da je siguran u svojoj državi. A država Srbija smo mi. I Uprava Srbije je od nas, Mi štitimo Upravu Partizana od nas Kako to ide - vidite! Zato, kad govorite protiv neke službe u Srbiji pitajte sebe šta vi radite.

S

17.10.2016 08:54

Slazem se sa svakom napisanom. Krimosi na ulici, setaju, ubijaju.... a bake u zatvor sto prodaju cvece na ulici d abi se prehranile. SRAMOTA.

Čiča Gliša

17.10.2016 09:13

Adresa za ovo pitanje je Nemanjina 11.

mrki

17.10.2016 11:42

Bravo gospođo Popović. Napisali ste ono što moćni i "hrabri" ne smeju da pomenu.

igor

17.10.2016 12:31

Sjajan tekst! U ovoj bednoj i sumornoj zemlji, svaka rec napisana gore je suncev zrak!

verica

17.10.2016 13:33

SRAMOTA za ovu drzavu je to sto se na dresovima i fudbalera i kosarkasa Partiyana nasao KRIMINALAC!!! Jos veca sramota, sto se o tome cuti! SVAKA CAST NA OVOM TEKSTU!!! Ovo nije drzava u kojoj zelim da rastu moja deca :-(

beogradskifantom

17.10.2016 14:55

A gde ste da to pisete dok je bio ziv,lako je ganjati i prozivati coveka koji je pod zemljom.Pozdrav