Nemanja Radonjić na meču protiv Sparte
EPA/Srdjan Suki
Nemanja Radonjić na meču protiv Sparte

EPA/Srdjan Suki

Ne plaši se Arsenala... Nemanja Radonjić, Foto: EPA/Srdjan Suki

Istakavši da se ne plaši velikih imena protivnika, već se raduje direktnom duelu sa jednim od najboljih desnih bekova sveta Ektorom Beljerinom.

- Voleo bih da igra Beljerin protiv mene, da mu bacim peškir u lice. Ne znam da li sam se suprostavio bržem igraču od njega, ali igrao sam protiv mnogo brzih. Ne plašim se nikog, ni da mi dodje Dani Alveš. Ne moram da ga pretrčavam, mogu da ga lomim - puca od samopouzdanja Radonjić pred sudar sa londonskim klubom.

Brzonogi fudbaler, strelac jako važnih golova protiv Krasnodara i BATE-a ove sezone na medjunarodnoj sceni, naglašava da voli velike utakmice u Evropi.

- Bolje sam igrao u Evropi, nego u Superligi. U neku ruku sam uzbudjen, u drugu nisam što igramo protiv Arsenala. Ne mogu da kažem da imam tremu i da se plašim od njih, samo imam pozitivan osećaj. Arsenal je veliki klub, pratim ih ceo život, gledao sam te igrače, Aleksisa Sančeza i ostale, ali čekamo ih.

Na pitanje da li je brži od prve zvezde Arsenala Aleksisa Sančeza, 21-godišnji fudbaler nema dilemu.

- Mislim da jesam brži od Sančeza. Međutim, odgovora mi da me čuvaju igrači kao što je Mertezaker, visoki“, kazao je on.

Prema njegovim rečima crveno-beli su pokazali da mogu da se nose sa renomiranim protivnicima, pa slično očekuje i protiv jednog od favorita za osvajanje trofeja Lige Evrope.

- Protiv Arsenala moramo da uđemo u utakmicu kao što smo protiv Krasnodara i Kelna, ne smemo da se plašimo, bez obzira na ime protivnika. Pokazali smo da možemo da igramo sa velikim rivalima i nadam se da ćemo izboriti povoljan rezultat.

Radonjić dodaje da do sada nisu izanalizirali Arsenal, ali da će uskoro ekipa znati sve mane i vrline rivala.

- Još nismo analizirali Arsenal, tek ćemo da vidimo gde su najslabiji, gde bismo mogli da probijemo i izvučemo pravi rezultat“ - zaključio je Radonjić.

Utakmica trećeg kola H grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19 sati u Beogradu.

Komentari (1)

Сале

17.10.2017 19:29

Немој да они вама баце пар голова у мрежи.