Damir Kahriman
A. Dimitrijević
Damir Kahriman

A. Dimitrijević

Damir Kahriman, Foto: A. Dimitrijević

Zvezda je u 10. kolu Superlige pobedila Vojvodinu (4:1), a treću utakmicu zaredom Kahriman nije bio ni na klupi. Međutim, ovom Užičaninu ne pada na pamet da napusti voljeni klub.

- Božović je trener i on donosi odluku o tome ko će na Zvezdin gol, ja se tu ništa ne pitam. Ne znam zbog čega me nema ni na klupi, a o tome nisam razgovarao sa šefom stručnog štaba. Na meni je da treniram, da radim i da se borim kako bih se se našao među stativama. Profesionalac sam i tako se ponašam. Produžio sam ugovor na početku sezone i ne pada mi na pamet da napustim klub koji volim - rekao je za „Alo!” Damir Kahriman.

Kahriman ističe da je srećan u Zvezdi i pored toga što ga nema u Božovićevim planovima.
- Nemam neki poseban komentar o svom trenutnom statusu u klubu, ali to što nisam ni na klupi ne predstavlja najgoru situaciju u mojoj karijeri. Nije tragedija što nisam na golu i ne želim da se bavim razlozima za takvu odluku trenera. Srećan sam i zadovoljan u Zvezdi. Svestan sam u kakvom klubu igram, ali sam takođe svestan toga šta sam sve postigao u crveno-belom dresu. Srce mi je puno i veoma me raduje činjenica što pripadam Zvezdinoj porodici - poručio je Kahriman.

Pratio je Damir utakmicu protiv Novosađana sa sinovima i pohvalio se da je crveno-bela armija navijača brojnija za dva člana.
- Gledao sam utakmicu protiv Vojvodine sa sinovima Aleksandrom i Stefanom, pa vam mogu reći da su „delije” jače za još dva člana. Trudim se uvek da promovišem voljeni klub, a ljubav koju osećam prema Zvezdi prenosim i na svoju decu. Ovaj klub je poznat širom planete i znamo koliko je veliki, zbog toga mi izuzetnu čast i zadovoljstvo pruža branjenje za ovu ekipu.

Sezona 2015/16.
32 utakmice
24 primljena gola
16 puta sačuvao mrežu

Sezona 2016/17.
13 utakmica
18 primljenih golova
3 puta sačuvao mrežu

„Orlova” se ne odričem!

Damir Kahriman je debitovao za našu najbolju selekciju 2008. godine u prijateljskom meču protiv Makedonije (1:1). Do sada je upisao samo osam nastupa, ali nema nameru da napusti „orlove”. - Uvek sam tu za reprezentaciju Srbije! Kada stvari dođu na svoje mesto, očekivaću poziv selektora Muslina. Nisam odustao od nacionalnog tima, jer je želja za dresom Srbije uvek prisutna - rekao je Damir Kahriman.