Miroslav Ilić
Rajko Ristić

Pevač priznaje da mu operacija nije lako pala, ali da i sada mora da miruje kako bi se oporavio.

 

Kako mu sada predstoji postoperativni period, pevač planira da se odmara i letuje na moru.

- Ići ću nekoliko dana u Mrčajevce kod mojih i malo na more. Već godinama letujem u Miločeru. Imam 66 godina, bio sam i na Kubi, u Meksiku, na Floridi, australijskim plažama, ali nema ništa lepše od Miločera. Tamo se najbolje osećam - završava Miroslav.

Povodom navoda bivše partnerke Mirjane Antonović da je Miroslavljev vanbračni sin Devin Antonović tužio oca, te da će prvo ročište biti održano u septembru, Miroslav kaže:
- Ne bojim se ničega, a kamoli suđenja! Što se ne bih odazvao? Naravno da ću se odazvati na poziv suda - kaže Miroslav.

Miroslav Ilić

Rajko Ristić

Miroslav Ilić, Foto: Rajko Ristić

 

U nos kapi, na usta balzam

Tokom snimanja finalne emisije se videlo da se pevač jedva kreće zbog operacije. Međutim, to ga nije sprečilo da se pretvara kao da mu nije ništa te da pred kamerama, poput pravo profesionalca, svoju ulogu privede kraju. U međuvremenu se Miroslav očigledno i prehladio, pa se čitavo veče nije odvajao od spreja za nos, dok je na usne malo-malo stavljao balzam kako mu se ne bi sušila usta.

 

Komentari (4)

karmen

30.06.2016 10:16

-Ne sme ništa da radi!?- Šta je to do sada radio izuzev toga što je pijančio,varao ženu,nasrtao na kožrginice,oblizivao se i cerekao ko' lud na brašno!?Oće kila od takvog života. Inače intervencija je boza jer sam je prošla i samo se prenemaže spodoba.Alfa plam ga sagoreo!

ccc

30.06.2016 13:19

@karmen - @karmen Mislim da bi lakse bilo nabrojati ko od pevaca/pevacica nije varao svog bracnog druga nego ko jeste. Retki su oni koji nisu i to vrlo retki. Nikada u zivotu ne bih mogao da ozenim pevacicu, kao i medicinsku sestru. Razlozi su za pametne ljude vrlo prosti.Sto se Miroslava tice vrhunski pevac i treba da ga gledamo kao umetnika. Privatan zivot i sta ce tamo da radi njegova stvar

milan

30.06.2016 12:57

koga interesuje ova matora lesina spodoba i tkz svaler uvlakac svakoj vlasti zato je i dobio nac. penziju a u fond nije uplatio ni dinar sad se predstavlja kao srpski heroj

Aaaa

30.06.2016 15:20

Gledaj mu crvene cipelice,kao papa!