Kafana „Bolji život“ ispred koje se dogodila tuča
Google maps

 

ubijeni marko s

privatni album

Ubijeni Marko S, Foto: privatni album

Tužilaštvo u Nišu odredilo je pritvor do mesec dana Daliboru N. (37) zbog sumnje da je 6. avgusta posle ponoći na Gabrovačkom putu u tuči zadao ubodnu ranu Marku S. (33), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Iza rešetaka naći će se i trojica prijatelja ubijenog čoveka. 

- Ne mogu da iznosim odbranu niti da pričam o devojci po imenu Danijela. Osećam se loše - kratko je u tužilaštvu rekao povređeni Dalibor.

Inače, policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja, Dalibor N. počinio krivično delo.

- Policija je uhapsila i M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31), koji su bili u društvu ubijenog muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo učestvovanja u tuči. M. M., B. M. i M. S. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu - rečeno je iz niške policije.

Beživotno telo Marka S. pronađeno je u nedelju oko 2.40 prekoputa kafane “Bolji život” u Nišu, na raskrsnici Gabrovačkog puta i ulice Ljubomira Nikolića, dok je Dalibor N. zatečen nedaleko odatle sa ubodnom ranom na leđima i posekotinama po glavi. On je prebačen u KC, zbrinut je i nije životno ugrožen, a juče je uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Motiv krvavog sukoba najverovatnije se krije u ljubomori. - Sve ukazuje na to da su se momci posvađali, a zatim i potukli, zbog zajedničke devojke. Naime, ima indicija da se ona zabavljala najpre s jednim, a zatim s drugim, što joj bivši nije oprostio. U sukob su umešali i svoje prijatelje, pa je tuča izmakla kontroli - kažu naši izvori.

 Nezvanično se saznaje i da je do sukoba došlo zbog devojke po imenu Danijela, ali se istraga još vodi. Ono što se sigurno zna jeste da do sukoba nije došlo u “Boljem životu”, jer taj poznati niški restoran radi samo organizovanje proslava, a te večeri nije radio.

S druge strane, devojka zbog koje je navodno došlo do sukoba od nedelje ne izlazi iz kuće.

Dalibor N. proveo je u zatvoru četiri godine i četiri meseca zbog pokušaja ubistva i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On je pre 11 godina nožem izbo radnika niškog elektrodistributivnog preduzeća dok je obavljao radove na trafo-stanici u Brzom Brodu.

Kada je policija došla da ga uhapsi, jednog policijskog službenika je gađao ciglom i povredio ga. Na slobodu je pušen 2011. Osim za ova dela, odgovarao je i za tešku krađu i omogućavanje uživanja narkotika.

Komentari (1)

P

09.08.2017 18:41

Neka decko pociva u miru.Zalosno je,sto roditelji nece moci da zale za njim, jer su zbog sina narkomana prerano otisli u grob.