Slađana Stepanović
RAS
Slađana Stepanović

RAS

Slađana Stepanović , Foto: RAS

To je u petak bila jedna od najčitanijih vesti na našem portalu, ali ne zbog toga što je gradonačelnik Kraljeva uradio nešto bitno, vredno medijske pažnje, već zato što su ljudi bili oduševljeni njegovim bizarnim ponašanjem, pa nisu mogli da se zasite smejanja i komentarisanja.

Ipak, da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano otvorio postavljene semafore na raskrsnici u Zemun polju, njih možda ne bi porazbijali iznervirani omladinci. Verovatno su bili nezadovoljni nepažnjom prema tom malom naselju, jer ovo nije bio jedini slučaj svečanog otvaranja semafora.

Možda je mladi gradonačelnik iz SNS-a jednostavno shvatio da nije bio dovoljno zastupljen u medijima tokom pet meseci rada na novoj funkciji, pa se rešio na ovakav potez, za koji je znao da će izazvati masovna šerovanja na portalima. Sada kada su ga svi upamtili, verovatno će se baciti na razvoj privrede i privlačenje inostranih, ali i domaćih investitora, neophodnost izjednačavanja infrastrukturnih uslova, jačanje podsticaja u poljoprivredi, više će brinuti o mladima, posebno u pogledu obrazovanja, kulture i sporta - kako je naveo u svom ekspozeu stupanjem na vlast, u junu ove godine.

Pa dobro, starlete su radile i gore gluposti ne bi li bile upamćene, pa s te strane ne moramo biti toliko brutalni prema mladom gradonačelniku u usponu, koji će možda već sutra osvetlati obraz i otvoriti novi pešački prelaz, na primer.

Komentari (3)

Adrenalinska injekcija

04.12.2016 06:58

Zbog cega komentari za Dobro jutro veoma cesto budu dogadjaji za koje interesovanje ne postoji?Benigne ili zastarele teme.Jasan je blagi podsmeh novinarke na ovaj dogadjaj,ali zasto ne idete korak unapred vec tri unazad?Vrcavost,vizionarstvo,hrabrost su ono sto ce probuditi interesovanje,a ne sto puta sazvakan isti zalogaj!Neka vam je taktika-nezameranja nikome,ali vam nedostaje "nesto"sto pokrece i ubrzava krvotok!Srdacan pozdrav!

vlada v.

04.12.2016 09:54

@Adrenalinska injekcija - SEMAFORDZIJA IZ KRALJEVA, novo je zanimanje u registru Biroa za zaposljavanje. Ovo nigde nema jos samo dicni kadar SNS-a takodje kraljevcanka da "otvori" neki pesacki prelaz u Kraljevu, naravno ZEBRU.

jokaaksentijevic10@gmail.com

04.12.2016 13:08

Blago receno je da prezirem 99 posto kadrova SNS,one koji su clanovi sazaljevam,ali novi gradonacelnik Kraljeva nije za sprdnju.Svetla je tacka te nakaradne partije koja je njegov grad dovela na ivicu ambisa.Ko god da potpisuje ovu nazovi kolumnu nema ni gram njegove mentalne i intelektualne snage .Terzicu je ovo samo gaf koji su tz.opozicionari iskoristili da se ,kao starlete koje pominjete u tekstu,iskoristili da izadju u javnost.Lako je kritikovati,ta sacica "ua semafor",je lokalno dno