Gregor Balažic
Profimedia
Bio u baskijskoj bolnici, sutra na VMA

Profimedia

Gregor Balažic, Foto: Profimedia

Novinari iz Slovenije svakako su upoznati sa velikim rivalitetom srpskih velikana, pa su Balažica pitali o šansama Crvene zvezde da se plasira u elitno evropsko takmičenje.

- Mi u Partizanu ne želimo da gledamo Zvezdu u Ligi šampiona - naslov je intervjua sa nekadašnjim reprezentativcem Slovenije.

Balažic je takođe govorio o teškom periodu dok je bio povređen, izgubivši mesto u timu, kao i da mu nije drago zbog te činjenice jer je dogovor bio drugačiji.

- Pre nekog vremena, kada smo razgovarali, rekao mi je da sam u njegovim planovima, da ću igrati u startnoj postavi, ali u međuvremenu nekako je promenio ploču. Nije rekao da me ne vidi u prvom planu, već da ne želi da rizikuje da mi se vrati povreda. Ja sam mu odgovorio da sam spreman, da je sa mnom sve u redu, ali to nije dalo rezultat - dodao je Balažic.

Balažic je doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata na meču grupne faze Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa na "San Mamesu", a nedavno se oporavio i ponovo ušao u konkurenciju za startnih 11.

Komentari (2)

miki

30.07.2016 20:20

a ko njih pita šta?

nesko

31.07.2016 12:35

@miki - sicko dobro si kazal bratko ali crvena zvezda e sveski sampion ati vrnise u blgarija da prodajes cuski i blgarski lubenici bedo jedna umri i crkni od muke mi smo crvena zvezda