Jedan od najpopularnijih domaćih pevača promovisao novi album
Vesna Lalić
Jedan od najpopularnijih domaćih pevača promovisao novi album
Jedan od najpopularnijih domaćih pevača promovisao novi album, Foto: Vesna Lalić

 

Joksimović je ovim spotovima želeo da oživi omot albuma i da na jedan barokni način predstavi atmosferu koje nose ove pesme. Na novom albumu, koji broji 11 novih pesama i tri bonus pesme, Joksimović je radio punih šest godina, a, kako je otkrio, već priprema pesme za sledeći.


- Ne znam koju bih pesmu izdvojio. Sve su mi podjednako drage, za mene je svaka umetničko delo i svaka ima neku svoju posebnu priču. Neke pesme su čekale tekstove, neki tekstovi čekali melodije, ali dobili smo nešto zaista čarobno. Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su večeras uz mene. Hvala Marini Tucaković, koja je za pesmu „Isto je“ napisala bravurozan tekst - rekao je uzbuđeni Željko.


Evrovizijsku zvezdu obradovao je dolazak mnogih dragih ljudi kao što su Haris Džinović, Jelena Tomašević, Marina Tucaković, Romana Panić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Dženan Lončarević i drugi. Njemu najvažnije zvanice bile su majka Vesna i brat Saša, ćerka Mina Joksimović i supruga Jovana, bez čije podrške album ne bi ugledao svetlost dana.


- Moram da priznam da me je Jovana vrlo iznenadila. Osim što je sjajna supruga i majka, ona je pokazala odlične organizatorske sposobnosti tokom pripremanja ovog albuma. Njoj dugujem posebnu zahvalnost - bio je dirljiv Željko. U znak 15-godišnje uspešne saradnje, Joksimović je od izdavačke kuće „City Records“ dobio zlatni gramofon.