Aleksandar Radojičić
Vesna Lalić
Aleksandar Radojičić

Vesna Lalić

Aleksandar Radojičić, Foto: Vesna Lalić

Kao veliki ljubitelj košarke, ovaj šarmantni glumac ne propušta priliku da bodri svoj tim. Kako kaže, košarka je njegova velika pasija i uvek se lepo oseća dok navija za Zvezdu. Posebno je ponosan kada pobeđuje.

 

- Odmalena navijam za Crvenu zvezdu, to je moja velika ljubav koja ne prestaje - kaže Aleksandar za „Alo!”.

Na pitanje da li se ponaša kao huligan kada navija, kaže:

- Strasti postoje jer je to sport, ali zna se granica. Ne ponašam se ružno i navijam baš onako od srca. Nisam huligan - kaže Radojičić.
Šarmantni glumac uživa u vezi sa manekenkom Cecom Živojinović, koja se modelingom bavi u Americi. Ipak, o njihovoj vezi se malo zna, s obzirom na to da Radojičić ne želi da eksponira svoj emotivni život.

- Ljubav je uvek tu. Devojku ne krijem. Ne volim da pričam o nekim intimnim stvarima jer kada se nešto desi u mojoj karijeri, onda to pada u drugi plan. Dobra je stvar kada neke stvari sačuvate za sebe - kaže Aleksandar, koji i dalje vodi bitku sa bivšom suprugom Jelenom Melezović, koja medijima plasira informacije o njegovom životu, pa tako često možemo pročitati priče o Aleksandru od izvora bliskog njemu. On kaže da ga takve stvari ne dotiču.

- Ne bih ulazio u detalje jer o tome nikada nisam pričao. Izvori koji govore o mom životu nemaju nikakve veze s istinom. Za takve stvari je rešenje sud ili, ako nije toliko bitno, pravim se da se nije desilo. Svakog čuda tri dana dosta. Nije lepo kada neki ljudi izmišljaju stvari da bi vas povredili, posebno kada je dete umešano - kaže Radojičić za “Alo!”.

Aleksandar Radojičić

Instagram

Aleksandar Radojičić, Foto: Instagram

- U početku su me pogađale takve priče jer je u čovekovoj prirodi da želi da se svima dopada, ali shvatiš da je to nemoguće i da treba da se dopadneš samo onima koji su ti najbliži - kaže Aleksandar.

Kada smo ga upitali zbog čega se ne oglašava kada o njemu izađe neka neistina, kaže:

- Ne trudim se da demantujem jer ukoliko to uradim, produžavam agoniju i budalaštine. Borim se pozitivnim mislima i radim na sebi - iskren je Radojičić.

Ćerkica Aja, koju ima iz braka sa Jelenom Melezović, pripala je majci. On je redovno viđa i kaže da uživa u očinstvu.

- Aja još nije svesna da je tata poznat. Trudim se da kada smo zajedno to ne oseća. Ja se posvetim samo njoj i ona ne deli moju ljubav ni sa kim - priznaje glumac i kaže da se pored ćerkice ponekad i sam oseća kao dete.

- Nas dvoje sve učimo zajedno kroz igru i to mi je najdraže jer me vraća u detinjstvo - kaže Aleksandar za „Alo!”.