Milan Topalović Topalko
Alo!/Rajko Ristić
Vladimir Vuksanović

Instagram/vladavuks

Vladimir Vuksanović, Foto: Instagram/vladavuks

Vuksanović je uvek vešto izbegavao da govori o svom životu nakon raskida sa Natašom, a sada je, kako „Alo!” saznaje, bacio oko na još jednu poznatu cicu. Ovoga puta se ne radi o pevačici, već o čerki folkera Milana Topalovića Topalkla, Heleni.

Kako „Alo!” saznaje od izvora bliskog manekenu, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko meseci, a onda su se i zapratili na društvenim mrežama, gde svakodnevno razmenjuju poruke i lajkuju jedno drugom fotografije.

- Vladi se mnogo dopala Helena. Insistirao je da ga zajednički prijatelji upoznaju sa njom. Nekoliko puta su izašli zajedno u grad i on je priznao drugarima da mu se Helena baš dopala - otkriva dobro obavešten izvor za „Alo!” i dodaje da Vladi ipak malo smeta to što se Helena previše medijski eksponira.

Helena Topalović

Instagram printskrin

Helena Topalović, Foto: Instagram printskrin

- Vlada nikad nije voleo da se pojavljuje u medijima ni kada je bio sa Natašom Bekvalac u vezi. Uvek se trudio da njegovo ime ne osvane na naslovnim stranama tabloida, jer mu takav imidž nije imponovao. Kada je shvatio da bi i sa Helenom mogla da mu se desi ista situacija, rešio je da povuče ručnu i da još malo ispita teren. Njih dvoje se sada svakodnevno dopisuju, ali još nisu ozvaničili vezu - dodaje izvor i otkriva da ni Helena nije imuna:

- Vlada je izuzetno duhovit dečko, uvek je doteran i sređen, vodi računa o svakom detalju kada je reč o njegovom izgledu i to se Heleni posebno dopalo. Priznala je da bi volela da bude sa njim, jer nikada nije imala pored sebe takvog muškarca - otkriva izvor za dnevni list „Alo!”.

Milan Topalović Topalko

Alo!/Rajko Ristić

Milan Topalović Topalko, Foto: Rajko Ristić

Vladimir Vuksanović je sa Natašom Bekvalac raskinuo jer je pre tri godine, nakon njihovog povratka iz Tajlanda, ekipa „Paparazzo lova” usnimila Ljubu Jovanovića kako za Dan zaljubljenih ulazi u njenu zgradu.

Kako se tada pisalo, Vuksanović nije mogao da podnese da se to desilo u jeku njihove ljubavi i rešio da raščisti sa pevačicom. Dok su Nataša i Vlada bili zajedno, šuškalo se o tome da je on toliko bio zaljubljen u nju da je želeo da je oženi. Ipak, nakon raskida i nekoliko nedelja koje su prošle, pevačica je obnovila vezu sa Ljubom Jovanovićem, a ubrzo se i udala za njega.

Svi Helenini bivši

Pored toga što je postala poznata kao ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena je i te kako poznata po svojim burnim ljubavnim vezama. Njena prva i najduža veza bila je sa Jocom Stefanovićem, sa kojim je bila godinu dana. Nakon toga je započela vezu sa njegovim kolegom Slobom Vasićem. Nekoliko meseci je bila u ljubavnom odnosu sa pevačem, a ubrzo nakon toga šuškalo se da je folker jednom i pretukao, što je par kasnije demantovao. Ipak, veza je brzo pukla, a Helena je ubrzo pronašla zamenu. Topalkova ćerka bila je u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, pevačem Milošem Vujanovićem i drugima.

 

Komentari (6)

Mirjana

22.03.2017 16:39

Ovaj decko bas umenn da izabere, sve gore od goreg! Steta lep a glup!

jasna

22.03.2017 17:43

Veliki spisak momaka i kreveta promenila. Ni novinari nisu imaali prostora za sva imena.

Vanja

22.03.2017 22:54

@jasna - A na spisku 99% tipova sa pedigreom ''nesto izmedju''. Ko razume, razumece.

Anja

22.03.2017 19:52

Ovoj operisanoj Heleni treba zabraniti pojavljivanje u novinama. Ko je ona? Sta radi? Menja momke i sa dvadeset godina operisala je sve sta se moze. Menja momke, slika se po cele dane, los je primer za njenu generaciju. Retko odvratna devojka

ALO

22.03.2017 22:01

novinari " bacio oko na jos jednu CICU"???!!! Kakvo he to izrazavanje? Tako ucite mladje generacije da se sa ponizavanjem odnose prema zenama???

vlada

23.03.2017 10:40

Ja tu Helenu ne poznajem. Nemojte mi nuditi neku neobrazovanu koja je prosla kroz bezbroj kreveta. Dajte nesto lepse i bolje obrazovano.