Nataša Bekvalac
Instagram/bekvalceva
Nataša Bekvalac
Nata nije platila račune, Foto: Rajko Ristić

Naime, provajder mobilne telefonije isključio je pevačici telefon, tačnije mogućnost da zove, jer nije platila račun. Ona se ovim čak i pohvalila na društvenim mrežama kroz prepisku s kumom Alenom preko Vajbera.

U njihovom dopisivanju se jasno vidi da traži od Alena, koji je inače član njenog benda, da je pozove jer su joj isključili telefon. A da stvarnost bude gora, ni kum nije bolje prošao, pošto joj u nastavku dopisivanja kaže da ni on nju ne može da nazove jer su i njemu blokirani pozivi.

Ostaje nada da će oboje poslužiti dobar vaj-faj internet kako bi mogli da komuniciraju i dogovore se oko tezge, od koje će, bio bi red, platiti zaostale račune.

Komentari (2)

Branka

18.10.2015 10:18

Prestanite vise pi sati gluposti o Natasi, ona jedina iskrena i ne glumi kamione i avione, živi kao većina ljudi u Srbiji. Ja sam prilično situirana i nikada nisam imala financijskih problema a bar su mi 5 puta isključili telefon, nisam platila parking nekoliko puta , jednostavno desi se da zaboravite u svakodnevnoj gužvi. Umesto da cenite nekoga ko me spreman da se šali na svoj račun vi se divite onima koji se slikaju sa lažnim torbama, pričaju o svojim sjajnim životima a imaju 2 razreda

provajder

18.10.2015 18:19

@Branka - A koliko doticna ima razreda skole? Toliko o nasim zvezdama..