Nataša Bekvalac izbacila Lukine stvari
T.V
Nataša Bekvalac izbacila Lukine stvari

T.V

Nataša Bekvalac izbacila Lukine stvari, Foto: T.V

Ekipa našeg portala, nalazi se na licu mesta, a radnici zaduženi za preseljenje iznesili su nekoliko kutija koje su spakovali u kombi.

Nataša Bekvalac izbacila Lukine stvari

T.V

Nataša Bekvalac izbacila Lukine stvari, Foto: T.V

Pored Lazukićeve garderobe, pop zvezda spakovala je Lukin jastuk, kao i fotelju na razvlačenje. Očigledno je da Bekvalčeva ne želi da ima bilo kakvu vezu sa Lazukićem.

 

Komentari (5)

Bora

19.04.2018 18:40

It stručnjak u 3 kese. Hahahaha.

Bokili

19.04.2018 19:01

Zaista ne opravdavam nasilje nad zenama. I ne samo prema zenama. Osudjujem svaku vrstu nasilja ali sve ovo poprima malo bljutavi karakter. Ako JESTE to uradio Luka, odes u policiju i kraj. Jos samo fali da novinari pisu o stresu koji je dozivela i pudlica pa da se javi neko za zastitu zivotinja da sazaljeva i pudlicu zbog porodicnog nasilja. Ako ju je izudarao,fino ga posaljite na robiju a nemojte sada traziti i DNK od komšija. A gospodji ex Ikodinovic,ex Jovanovic,ex Lazukic neka je srecan NEXT

*l*

19.04.2018 19:38

Vala, ako je.

EVA

19.04.2018 21:36

Mnogo cudne poteze povlaci Lazukic.Ili je nevin,ili je beskrupulozan do besvesti.Toliko trcanja po tel,objasnjavanja,ali ni jedan odgovor dat na konkretno pitanje.Covek besposlicar,zeljan promocije.Sestra ga se odrekla-veliki indikator za razmisljanje kakav je on zaista covek.Nata pak leti sa cveta na cvet,i on je sad "ubija" njenom prosloscu i do besvesti je koristi kao oruzje protiv nje.Isplivace mnogo prljavog vesa,a borba za imovinu bice ogorcena.

Una

23.04.2018 21:19

Ko se razvede na brzinu, kajace se natenane.