Nataša Bekvalac
Alo!/Dejan Briza
Nataša Bekvalac

Alo!/Vladimir Marković

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pevačica je rešila da nedelju dana nakon događaja koji ju je naveo da potraži razvod braka, pobegne iz Beograda u Novi Sad, kako bi uz pomoć majke Mire i oca Dragoljuba prebrodila trenutnu psihičku krizu. Iako je prvobitno htela da ode u svoj salaš u Čeneju, od te namere je odustala jer se plaši da bi njen suprug mogao tamo da se pojavi.

- Danima joj je bilo mnogo teško. Nekad bi poželela samo da izađe ispred zgrade i prošeta kučiće i bebu, međutim, to nije bilo moguće. Paparaci bi je dočekali ispred prozora čim ustane, a uprkos tome što zna kako mediji funkcionišu, ona nije mogla to više psihički da izdrži - otkriva izvor za "Alo!" i kaže kako Nata nije želela da ide sama sa ćerkicom Katojom u vikendicu u Čeneju, već je odlučila da bude kod roditelja.

- Nije joj bilo prijatno da ide u Čenej, jer zna da bi postojala mogućnost da u nekom trenutku tamo dođe i Lazukić. S njim čovek očigledno nikad ne zna na čemu je. S obzirom na to da u pijanom stanju ne zna šta radi, postojala bi mogućnost da se zaputi ka Natašinoj kući, iako ima zabranu prilaska. Kada je dobro razmislila, odlučila je da ipak ode kod Mire i Dragoljuba, jer je tamo sigurna. Roditelji su joj veoma posvećeni, a tamo je i njena starija ćerka Hana, tako da je uverena da će joj biti mnogo bolje u društvu najbližih - kaže naš izvor.

S druge strane, Lazukić za sve ovo vreme nijednom nije tražio da vidi ćerku Katju, već danima gostuje po TV emisijama, pokušavajući da se opere od onoga što je uradio.

Dragoljub Bekvalac: Nataša je htela ljubav, a Luka pare!

- Slušam ga kako priča da mu nedostaje dete. Koliko znam, on kao otac ima pravo da traži da je vidi, ali to nije uradio. Na sve moguće načine pokušava od sebe da napravi žrtvu, ali je jasno da mu to ne polazi za rukom - kaže naš izvor.

Podsetimo, saslušanje Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića, protiv koga je ona podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, zakazano je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu za 24. april. Tada će oboje dati izjave u vezi s tim šta se dešavalo prethodnog vikenda, a Nataša će do tada biti u Novom Sadu.

- Treba joj vremena da se malo sabere, odmori i da ne razmišlja preterano o situaciji koja joj se dogodila. Ona je jaka žena i svi verujemo u nju - zaključuje naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (8)

7

22.04.2018 10:24

Baš mi žao. Jel mogu ja umesto nje na salaš.

Cenejac

22.04.2018 11:04

Je li to znaci da je otkazan koncert u Ceneju?!

Zeljana

22.04.2018 12:09

Zasto objaviste ovu potresnu vest, ne mogu da rucam od sekiracije? Ljudi, hajde realno - koga je briga za ovo dvoje ljudi???

Seknusen

22.04.2018 14:41

@Zeljana - Zeljana zasto tako djonom,zasto..zbog tvog ledenog srca mi da budemo uskraceni za sveze vesti..mila nece moci ove noci..u Dnevniku ce biti ako treba..ima da slusas vesti xaxaxaxa

Zeljana

22.04.2018 16:51

@Zeljana - Izgleda da smo nadrljali!

maskota

22.04.2018 13:06

izgleda da joj je bio talican sto se tice nekretnina naglo joj je krenulo

reci istinu

22.04.2018 16:43

A ko je kupio to parce blata u Ceneju, ona nije, sta ti kazes Ikodinovicu? nadala se lovi, pa natrcala na većeg majstora od sebe.

nana

22.04.2018 22:10

Koga briga vise za nju , naci cebrzo ona nekog , dosta vise blacenja po tom coveku nije ni ona cvecka.