Spremna sam za Vladu: Nataša Mićić
Emil Čonkić
Spremna sam za Vladu: Nataša Mićić

Emil Čonkić

Spremna sam za Vladu: Nataša Mićić, Foto: Emil Čonkić

Ako pored koalicije oko SNS-a u Vladi Srbije bude LDP, to ipak ne znači da će u ministarsku fotelju sesti Čeda, kao što su mnogi mediji tvrdili. Liberali su spremili iznenađenje i u prve borbene redove Vlade Aleksandra Vučića guraju svog potpredsednika.

- Nataša je izvanredan stručnjak i ona će, ukoliko Vučić pozove LDP u Vladu Srbije, biti kandidat LDP-a za ministra - kaže naš izvor iz vrha stranke Čedomira Jovanovića i dodaje da je za sada „vide“ na mestu ministra zaduženog za evrointegracije Srbije. Prema njegovim rečima, LDP-u je stalo da u Vladi Srbije ima najboljeg ministra, a u stranci smatraju da je to Nataša, koja je već obavljala važne državne funkcije i osoba je od poverenja Jovanovića.

Koliko je Nataša, koju su svojevremeno poredili sa slavnom holivudskom glumicom i lepoticom Nikol Kidman, „važan šraf“ u mašineriji LDP-a govori i činjenica da je na izbornoj listi koalicije Čede, Čanka i Borisa zauzela visoko peto mesto, odmah iza lidera liberala, LSV-a i Marka Đurišića iz SDS-a.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je novinarima ispred Predsedništva Srbije nakon konsultacija sa šefom države Tomislavom Nikolićem da želi da bude deo Vlade Srbije i da se zbog toga bavi politikom.

- Mi se borimo za Srbiju u kojoj će vlast i opozicija imati normalne odnose. Ako me Vučić pozove, razgovaraću sa njim i o tome obavestiti partiju - rekao je Čedomir Jovanović. Podsetimo, LDP u novom sazivu Skupštine Srbije imaće 4 poslanika i nije nemoguće da liberali, u slučaju dogovora sa naprednjacima, „svoje ljude“ izdvoje iz poslaničkog kluba SDS-LDP-LSV i pripoje ga klubu „Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje“. Nataša Mićić nije demantovala, a ni potvrdila naša saznanja, već nam je samo poručila da „priče u vezi sa Vladom ne želi da komentariše“.

Komentari (14)

vesna

27.05.2016 07:50

BUAHAHAHAHAHA! STRUCNJAK!? A GDE JE I STA U ZIVOTU RADILA?!OPS, ISTO KAO I EKIPA NA VLASTI, NA ULICI, U SKUPSTINI KOJA JE BTW GORA OD ULICE I U VLASTI SA KATASTROFALNIM REZULTATIMA!

nina

27.05.2016 08:21

Niko ga ne zove, a on se svaki dan nudi Vucicu. Ne daj boze da udje u Vladu, njemu je mesto u nekoj drugoj drzavnoj instituciji.

Seka

27.05.2016 08:53

Odvratna zena. Ako ikada ponovonnjeni drugovi dodju na vlast mozda bude u vladi ali ako Vucic uradi nesto tako do smrti cu ostati razocarana u njega.

Nikola

27.05.2016 09:17

Ma da kako da ne...mislio sam da gorih ministra od ovih nema ali evo Natasa iskoci pa da li je moguce da ovde nema normalnih ljudi,sposobnih,obrazovanih (da nisu kupili diplomu),da nisu korumpirani da imaju iza sebe neku karijeru i da zele da pomognu Srbiji da izadjemo iz ovog ambisa?

Vojkan

27.05.2016 09:22

Pazi sada ovu,nemoj tako da se salite!Pa kako da napredujemo pored ovakvih politicara.Evo nas premijer nema dana radnog staza a on prica o nekom radu.Njegovi saradnici pokupovali diplome na gigamega trendu a takodje nemaju dana radnog staza...totalno nesposobni,korumpirani,politicki diletanti!Ljudi mora nesto da se menja,moramo naci neke nove ljude koji su suprotnost od ovih inace sta ocekivati od zivota u Srbiji??

Marko

27.05.2016 09:23

E samo nam je ova falila na svu ovu muku koju imamo!!

momazver

27.05.2016 09:41

WOW...Mesto na koje Nikol puca je suzama i skoro krvlju izboreno,piše na portalima ,jer je Jadranki premijer* ostao dužan* u svežem post radikalskom vremenu,ne spasivši joj brata zatvora,pa je ona,kažu,nadigla toliku dreku,da joj je ovo mesto/ za koje je iskustvom i radom dokazala da je jedina osoba koja se razume u TO ŠTO RADI,Tanja Miščević-izvisila/,dodeljeno kao kompenzacija.Auuu,al će da leti perje...cccc..

zix

27.05.2016 14:50

@momazver - Ja tebe nista ne razumem. Svejedno, nije valjda Vučko lud da ovu trpa u vladu.

Laza

27.05.2016 09:51

Ova AMANJDMANJ će biti još jedna Soroševa produžena ruka ! Daleko joj lepa kuća !

momazver

27.05.2016 12:15

@Laza - Uf Lazo! U svedenim kompletićima, obrubljenim belim kragnicama,crnim čarapama,visokim štiklama i raspuštenom crvenom kosom ona mi je bila razlog što sam bio idiot,gledao Skupštinu i često želeo da sam AMANJDMANJ u njenim ustima.I Soroša bi joj oprostio.Uostalom ima i gomila drugih/oba pola/ koji pružaju ruku da ga zadovolje .Neka ona meni bude i živa i zdrava i lepa sa seve AMANJDMANJIMA. Baš mi bilo lepo,pod njom.Kao predsednicom! A ne ovo danas.. a i Kolinda bi pukla.Nikol je bolja riba!

beogradskipasaluk

27.05.2016 10:51

A što nju u rodnom gradu zovu stolovača?

Neša

27.05.2016 15:03

Koliko čovek treba da bude očajan i ugrožen da bi u ovoj video makar "N" od Nikol Kidman?

sole

27.05.2016 16:07

povampirila se zena, odakle ona sada ispade.

pera

27.05.2016 18:51

Moze da bude ministarka , ako se formira ministarstvo za rijalite i starlete.