Nije zapalila već nekoliko dana: Nataša Bekvalac
Goran Srdanov
Nije zapalila već nekoliko dana: Nataša Bekvalac
Nije zapalila već nekoliko dana: Nataša Bekvalac, Foto: Goran Srdanov

Naime, Nataša je pre nekoliko dana primećena kako ulazi u kliniku koja praktikuje ovu metodu, gde se podvrgla prvom tretmanu. Kako izvor blizak pevačici navodi za „Alo!“ , ona je čvrsto rešena da ostavi cigarete.

- Nataša je već nekoliko puta pokušala da ostavi cigarete, ali je posle izvesnog vremena posustala. Kako pušenje najviše smeta njenom suprugu Ljubi, ona je rešila da još jednom pokuša, ali pomoću laserskog tretmana. Samouverena je i za sada nije zapalila nijednu cigaretu - rekao je izvor blizak pevačici.

- Postoji nervoza, ali je više na psihičkoj bazi, jer joj tretman zaista pomaže. Najbitnije je da je svesna da ta kriza nije realna, jer je prvih nekoliko dana zaista osećala nikotinsku krizu dok se nije podvrgla tom tretmanu laserom. Cena tih tretmana se kreće od 7.000 dinara, pa naviše, ali ona ne žali pare, samo ako će joj to pomoći - završava izvor.

Kako stručnjaci iz ove oblasti tvrde, cigarete se pomoću laserskog tretmana ostavljaju bez nikotinske krize, a rezultati su osetni odmah, što je Nataši veoma bitno. Da li je tretman imao toliko dobar učinak na Natu, nije nam poznato, međutim, ono što je sigurno je njena volja da u toj odluci istraje.
Kako bismo proverili ove informacije, pokušali smo da pozovemo Natašu, ali se do zaključenja ovog broja nije javila na telefon.

Iako u više navrata nije uspela da ostavi cigarete, ona je priznala da se bolje oseća otkako manje puši.
- Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da se potpuno odreknem, ali sada se svelo na desetak cigareta dnevno, ranije sam pušila tri kutije - svojevremeno je ispričala Bekvalčeva.

Dača Ikodinović
Dača Ikodinović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Danilo: Hteo sam da spasem brak s Natašom

Iako retko priča o tome, Danilo Dača Ikodinović nedavno se osvrnuo na brak sa Natašom Bekvalac i otkrio da se trudio da ga spase, dok ga otac nije posavetovao da prekine. - Ja sam dva puta pokušao da spasem taj čuveni brak, nisam uspeo. Otac mi je rekao: „Sine, je l‘ vidiš da beže od tebe, ne okreću se. Nemoj, molim te, više da pokušavaš“ - rekao je bivši sportista u emisiji „Šta reče“. Inače, Nata i Danilo su u dobrim odnosima i dogovaraju se o odgajanju njihove ćerke Hane.

 

Nataša i Ljuba
Nataša i Ljuba, Foto: Milorad Milanković

 

Ljuba podržava suprugu

Iako se Nataša podvrgla inovativnoj metodi, teški dani su pred njom, pa je počela da oseća nervozu. Ipak, Natašin suprug Ljuba Jovanović joj je najveća podrška i pomaže joj u borbi da ostavi porok. - Ljuba stalno smišlja šta će da rade kako Nata ne bi mislila na pušenje. Vodi je u šetnje, kupuje razno voće i grickalice kojima bi skrenula misli sa cigareta - rekao je izvor blizak pevačici.