Nastradali  Vladimir Mihajlović
Privatna arhiva Alo
Nastradali  Vladimir Mihajlović

Privatna arhiva Alo

Nastradali Vladimir Mihajlović, Foto: Privatna arhiva Alo

Kako saznajemo, on je početkom decembra proslavio rođendan, ne sluteći da će mu biti poslednji. 

Nesreća se dogodila juče oko sedam ujutru u glavnoj ulici u selu Manojlovce, ispred Osnovne škole „Radoje Domanović". Kako saznajemo, automobil kojim je upravljao Mihajlović iz nepoznatog razloga je skrenuo u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika. U autobusu su se, navodno, nalazila četiri nastavnika OŠ „Radoje Domanović“, koji su lakše povređeni.

- Mihajlović je automobilom „golf“ prešao u suprotnu traku i svom silinom udario u autobus leskovačkog prevoznika „Mitić“. Vozilo se zatim odbilo i udarilo u betonsku ogradu škole i odvalilo jedan njen deo. Autobus se od siline udarca zakucao u betonsku banderu. „Golf“ je bio potpuno smrskan i vatrogasci su poginulog vozača satima izvlačili. Pre nego što je došla Hitna pomoć, meštani su pajserima pokušavali da razvale automobil - ispričao je jedan očevidac.

Živeo za ženu i decu

Komšija porodice Mihajlović kaže da je Vladimir bio obrazovan i kulturan mladić, koji je živeo za suprugu i decu.

- Završio je srednju ekonomsku školu u Leskovcu, a zatim je završio Visoku poslovnu školu strukovnih studija. Svi smo se rastužili, jer je reč o mladiću koji je bukvalno živeo za svoje ćerkice i suprugu Tanju. Bio je vredan i pažljiv - ispričao je komšija.

Kako saznajemo, Vladimir Mihajlović je poginuo na licu mesta. Za sobom je ostavio dve ćerke, a meštani imaju samo reči hvale za njega.

- On je s povredama glave i bez znakova života transportovan u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu, ali mu nije mu bilo spasa. Lakše povrede zadobila su četiri putnika iz autobusa. Reč je o tri nastavnice i jednom nastavniku iz Osnovne škole „Radoje Domanović“. Zadobili su nagnječenja glave i grudnog koša, ali su posle ukazane pomoći pušteni kući na lečenje - navodi naš izvor blizak istrazi. Rođaci nastradalog šokirani su zbog svega što se dogodilo, jer je Vladimir Mihajlović važio za dobrog i finog mladića.

- Poginuo je bukvalno na dvadeset kilometara od svoje kuće u Velikoj Biljanici. Koliko smo čuli, točak automobila je zakačio bankinu i posle toga je izgubio kontrolu i udario u autobus. Vladica je bio dečko na mestu, nikada nije pravio nikakve probleme. Ostavio je za sobom predivnu suprugu i dve ćerke, od tri i četiri godine. Radio je kao komercijalista u jednoj trgovinskoj firmi. Majka mu je laborant, a otac mu je u penziji. Oni su očajni posle saznanja da je nastradao u smrskanom automobilu - ispričao je njegov rođak, koji je želeo da ostane anoniman.

 

Komentari (5)

dejan

31.01.2018 23:52

Saučešće porodici! U zoni škole je ograničenje 30 km. da bi poginuo i da te izvlače is smrskanog auta.. zašto?

Ante

01.02.2018 05:33

@dejan - Id lepog zivota u ovojsrbiji gde nas deru na svakom koraku. Od muke sto su mala primanja i nemogucnosti da se ishrani porodica. Zato ljudi svesno idu u to jer nema drugog resenja.

miroslav markovic

01.02.2018 08:06

@dejan - tuzan duzan esenje autobus i kraj dugovima.30km ogranicenje a vozilo zguzvano ko spuzva.ocito namera vozaca da zavrsi na ovakav nacin a nije misleo na vozaca autobusa.za ceo zivot obilezi coveka ni kriva ni duzna.

realno rasuđivanje

01.02.2018 07:12

Ne lupaj gluposti Ante. U najmanju ruku tvoj komentar je bezobrazan .Svi su imali dobar posao, lep mesečni prihod u kući, istraga će pokazati šta jr uzrok.

Сараџогла

01.02.2018 07:53

ТОЧАК УДАРИО У БАНКИНУ! На тренутак га је савладао сан и ауто је кренуо десно и ударио у ивичњак банкине да би се ауто одбио лево А У ТОМ ТРЕНУТКУ БЕШЕ СУДБИНА!Наишао је аутобус а да га није било ауто би се зауставио са неким мањим оштећењима.Ја возим пола века БЕЗ ОГРЕБОТИНЕ!У току било које вожње сваки возач се најмање три пута шокира сценом да му насупротно возило ,,нацрта,, тако да је мало фалило да буде судар!Секунд сна - катастрофа! Секунд сна ...