Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Tuča, Foto: Profimedia

Mitroviću se, prema optužnici, stavlja na teret da je ženu ubio nakon svađe i da joj je rukama i nogama zadao najmanje 16 udaraca u glavu i telo. Ona je preminula od izliva krvi nakon jednog od udaraca u glavu. Na telu je imala više povreda, a samo na glavi podlive kod oba oka, jagodica, brade, usana, čela.

Vesna je ubijena nakon proslave krštenja na kojoj su zajedno bili u Titelu, a Mitrović je juče izneo odbranu rekavši da mu je žao što je ugasio jedan život, upropastio nekoliko života okolo, kao i da ga je jako sramota.

Mitrović je ispričao da su od jutra oboje pili rakiju, da su to radili i na proslavi, te da je supruzi govorio "da povuče ručnu", a da je ona nepristojno igrala sa drugim muškarcima dok je on pomagao oko posluženja u sali. Zbog toga se, rekao je, osećao poniženo, ali nije reagovao dok su bili na proslavi krštenja.

- Kada smo došli kući, hteo sam da razgovaramo nasamo o tome. Ponudio sam joj da ode od mene, a ona mi je opsovala majku koja mi je jedina ostala od bliskih rođaka. Rekla mi je da hoću da se tučem i krenula da me udari - rekao je Mitrović.

On nije mogao da kaže ni reč o tome kako je udarao Vesnu, a prvo čega se seća posle ubistva jeste scena u kojoj sedi u policijskom automobilu.

Kako je došao do policijskih kola objasnio je Mirko Cekić, svedok koji je zaposlen u Policijskoj upravi, a koji je Mitrovića poznavao od ranije.

- Nazvao me je nešto pre ponoći i rekao je: „Napravio sam s*anje.“ Rekao je da je upalio peć da ugreje ženu, ali da je ona hladna i da pozovem Hitnu pomoć i patrolu policije - rekao je Cekić.

Iako Mitrović nije mogao da se seti kako je udarao Vesnu, u istrazi je ispričao da misli da je Vesnu udarao sve „dok je imao snage“, te da ju je oborio na krevet nakon prvog udarca.

 

Komentari (2)

neko

15.09.2017 00:50

Zena ne sme da igra ni sa kim sem sa partnerom ili za njegovim stolom,meni krivo sto se jednom nisam odbranio fizickim nasiljem od tog psihickog nasilja moje tadasnje bivse ali nema veze....

voja

15.09.2017 00:51

Retardirane zene,sta li im je u glavi,za sve je to kriv onaj koji joj je prvi to dozvolio.