„Bog mi je poslao Jelenu“: Novak  sa suprugom
profimedia
„Bog mi je poslao Jelenu“: Novak  sa suprugom

profimedia

„Bog mi je poslao Jelenu“: Novak sa suprugom, Foto: profimedia

Iako oni koji sa strane posmatraju sportiste i njihove porodice misle da je njihov život med i mleko, satkan od putovanja, svakodnevnog uživanja i glamura, stvarnost je drugačija.

- Marijeva supruga Kim je uložila možda i veći napor od njega tokom svih ovih godina, a između ostalog, možda je zbog toga i došao do prvog mesta. Treba da dobije velike zasluge. Rodila je dete ove godine, a on je putovao oko sveta zbog tenisa. Znam kako je bilo sa mojom Jelenom, šta je sve morala da prođe kod kuće sama sa bebom. Tako je prošla i Kim, svaka im čast - sa mnogo emocija govorio je Novak, sada drugi reket sveta.

Iako su strani mediji optuživali Novaka da je seksista zbog nesporazuma oko izjednačavanja nagradnih fondova za žene i muškarce, ovim izlaganjem demantovao je to. Čak je i kao mladi teniser u usponu pre više od 10 godina govorio o Jeleni sa punim poštovanjem.

- Nije joj lako, ali od početka je znala u šta se upušta i nesebično me podržava - rekao je tada 19-godišnji Novak.
U Jeleninu iskrenu ljubav, Novak nikada nije ni imao razlog da sumnja.

„Nikada nisam ni sumnjao da ćemo nas dvoje ostati zauvek zajedno, ljubavi. Blagosloven sam što te imam u životu“, napisao je Novak na društvenim mrežama.

Kim je pogurala Endija do prvog mesta: Mari sa  suprugom

profimedia

Kim je pogurala Endija do prvog mesta: Mari sa suprugom, Foto: profimedia

I Endi nije propustio priliku da istakne svoju suprugu u prvi plan, kao veliku podršku i osobu bez koje ne može.
- Mnogo mi znači što me bodri i podržava. Tu Novak i ja imamo mnogo sličnosti, gotovo u isto vreme smo počeli da se zabavljamo sa devojkama koje su sada naše žene. Ove godine smo dosta pričali o svemu jer sam i ja postao otac. Razgovarali smo koliko je teško održati balans u životu, sa porodicom, putovanjima, tenisom... - poručio je Endi.

Nole stiže na Viktorovu svadbu!

Novak Đoković doći će danas u Beograd sa suprugom Jelenom na svadbu velikog prijatelja i kolege Viktora Troickog. Novakov kolega iz Dejvis kup reprezentacije venčaće se u nedelju sa trudnom verenicom, Aleksandrom Đorđević, a svadbi će prisustvovati i Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić...

Komentari (20)

Miki

26.11.2016 21:24

Naplatile su one dobro svoju "zrtvu". Da su morale da zive od svog rada i svog znanja, ne bi se mnogo usrecile...

Mare

26.11.2016 23:27

@Miki - Novakova sa Italijanskim Megatrendom sa 39 kila i sa malo mozga bi i dan danas sedela kod mame i tate

Kole

27.11.2016 00:14

@Miki - Jeca bi i dan danas radila u kladionici i gledala da l' ce neko da je casti 500 din.

Panta

27.11.2016 04:06

@Miki - Takvu ostarelu vrecu kostiju ne bi vise primili u kladionici ,njima trebaju mlade od 19 20 godina

sever

26.11.2016 21:30

Jadan Nole, kaze "Bog mi je poslao Jelenu" ! A Imaza Pepea djavo.

Vera

26.11.2016 23:02

@sever - Šta će jadan, spašava što se spasti da, slaba vajda. Nas kao majke valjda PepO poslao muževima a ne LJUBAV pre svega, Bogu hvala što veru ne menjamo zbog nekakvih BILMEZA koji žive na račun dokonih i frustriranih domaćica poput Jelene Djoković. P.S. Poslala mi sestra poruku, nije ni znala da će ovo dvoje biti na koncertu Bijelog dugmeta, kaže- nema više onog sjaja, žara, ljudima nekako neprijatno u njihovoj blizini, naročito NJENOJ. Kao da imaju neki strah...E, Nole naš, tugo naša!

GLUMICA

26.11.2016 21:45

nije to zena za tebe i nije ona nikakva zrtva vec dokona domacica...zrtve su zene rudara,nadnicara,kamiondzija ,pekara kada sa malim platama odgajaju po 3-4 dece bez dadilja i sluzavki...e,Nole...mozak ti isprala da sad po njenom moras i da javno je branis jer je ukapirala da je NAROD ne voli

Vasa

26.11.2016 23:25

@GLUMICA - Novakova zena je jedino podnosila zrtve dok se vukla po kladionicama

Lemi

27.11.2016 02:17

@GLUMICA - A narod je u Srbiji (Jelenu)ne voli.Zasto? Zato sto u Srbiji svaki drugi brak je propali i razvedeni brak pa sada bi i Novak znaci trebao slediti taj primer. Za njega je brak institucija i stavlja ga na prvo mesto a ne kao vecina vas sto misle da je brak eto tako...danas jesmo a sutra nismo. Lupate tu gluposti svakodnevno kao da vi sve nesto bolje znate od Novaka samog a nemate svoje zivote niti radite na tome da budete srecni,vec zavist ubija sve u vama. Zalosno.

ŠTO

27.11.2016 19:57

@GLUMICA - bi je narod voleo, ili ne?Dovoljno je da je on voli. Evo, Novak čita komentareGlumice, koja sama sebi odgovara na komentare. Hvala Bogu, te ti neće dati priliku da nekome budeš svekrva ili tašta.

Natasa

26.11.2016 21:46

Zene rudara ,taksista ,piljara ,vozaca, sluzbenika podnose jos vece zrtve PA NISU POLUDELE I ODLEPILE KAO TVOJA ,MAREJEVA ZENA JE SASVIM NESTO DRUGO,TVOJA JOJ NIJE DO KOLENA ZENA SA PEDIGREOM

A

27.11.2016 19:53

@Natasa - on sa pedigreom? Kao i ti nepismeni. Ko ste bre vi, da se mešate i komentarišete nečiji život? Gledajte svoja posla i svoje živote, ako ih uopšte imate.

Milenko

26.11.2016 23:28

Novace sram te bilo ,tvoja majka i otac su podneli zrtve

Gojko

27.11.2016 00:25

NAVACE SRAM TE BILO ZA TU IZJAVU ,I TI SI KAO I ZENA TI POLUDEO

TEBE

27.11.2016 19:49

@Gojko - sram bilo, za nepismenost. Šta nije tačno od svega što je rekao? Bila je sa njim i kada nije bio na vrhu. Završila je prestižni fakultet u Italiji, radila u jednoj velikoj kompaniji, napustila je posao, da bi ga pratila i bila mu podrška. Misliš, da samo novac može nekoga da usreći? Više je ona žrtvovala za njega, nego on za nju i baš je pohvalno, što on to može da sagleda, a i da javno kaže. Što da zbog toga nije manje muškarac, ili balkanac?

idi begaj

27.11.2016 01:00

Da,da ...u tvom slucaju pogotovo. Od dokonosti isla na Tibet i na kraju ste oboje zavrsili kod modernog vesca Pepea imaza. Zena moze od muskarca da napravi coveka, ali moze i da ga totalno devastira kao tebe tvoja.

GLUMICA

27.11.2016 09:05

Novace, mi te zaista volimo od srca...ali, ovim vredjas svaku drugu zenu u Srbiji. Ne izigravaj njenog PR i ne stiti je vise jer je niko ne napada. Sama pokusava da se nametne a glupa ko tocilo.

UOPŠTE

27.11.2016 19:34

@GLUMICA - me ne vredja, a žena sam. On priča o SVOJOJ ŽENI. Niko je "ne napada", a ti je poznaješ tako dobro, da konstatuješ, da je "glupa, ko tocilo". Za početak ne kaže se "ko" nego kao. Ti, GLUMICA u pokušaju, peromašena ženo, toliko si gadosti rekla o njoj, a njega voliš? Ta mržnja je valjda posledica tvoje ljubavi prema njemu? E, pa, baš ti je nešto žao, što ti nisi G-dja Djoković. Možeš, bre, samo da joj pljuneš pod prozor.

@ mare

27.11.2016 19:28

Hajde se ti malo informiši o tom univerzitetu u Milanu, koji nazivaš Megatrendom. Sebi biraj debelu i lepu, o njenoj pameti pričaj, ovako samo laprdate i ne znate šta bi više od zavisti i ljubomore.

DOSTA

27.11.2016 20:06

više sa ovim komentarima ove opsesivne Glumice, Vere, Baje, Caje ....Žena je obolela i treba je uhapsiti, zbog svih ovih uvreda, tipa, sektašica, radila u kladionici itd. Jasno je da ima dijagnozu i da sve uvredljive komentare piše samo ona.