Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Profimedia
Vesna Rivas

Promo

Vesna Rivas, Foto: Promo

Rijaliti učesnica Vesna Rivas otvorila je dušu i priznala kroz kakav pakao je prošla kao srednjoškolka.

- To je bilo tokom mog odrastanja. Bila sam tinejdžerka i sa društvom sam bila na nekoj proslavi, a tu je bio i taj moj drug. Što je najgore, ja sam u njega imala poverenja, mislila sam da mi nikada ne bi uradio nešto nažao. U jednom momentu, nas dvoje smo ostali nasamo u zatvorenoj prostoriji i ja sam krenula da ćaskam sa njim. Međutim, on je tada bez ikakvog objašnjenja nasrnuo na mene. Pokupio me je brzinski, kao k*rvu. Kao da me je našao na ulici. Stavio mi je ruku na usta, jer sam pokušala da vrištim i dozovem pomoć - počela je Vesna svoju potresnu ispovest i dodala da je koristila nadljudske sile da se izvuče iz kandži nasilnog muškarca.

- Koprcala sam se kako bih se odbranila. Urlao je i govorio da budem mirna i da je bolje da što pre obavimo to. Pokušao je da me skine, pocepao mi je bluzu, samo sam videla da mi dugmići padaju jedan po jedan. Pokušavala sam da se izvučem iz njegovog naručja i da pobegnem, šutirala sam ga i grebala, udarala, plakala, ali on je bio jači od mene. Srećom, blizu nas su bile neke čaše i ja sam ih gurnula. Kad su pale, to se tako jako čulo da se čak i on uplašio i pustio me. Tada sam uspela da pobegnem - kroz suze priča učesnica „Parova“.

Kad je ponovo došla do reči i zaustavila suze, priznala je da na neki način i dalje ima strah od muškaraca.

- To je velika trauma u mom životu. Kad vidim lepe i zgodne muškarce, što bi se reklo napucane, uvek me podsete na tog manijaka. Čak sam i prema Zmaju, kada smo imali prvu bračnu noć, bila nasilna i udarila ga u onu stvar. Nisam želela da mi se približi. Samo mi je bila scena pokušaja silovanja pred očima - završila je Vesna.

 

Komentari (9)

pinokio

12.10.2017 14:16

E ova žena je neuništiva.Samo smišlja šta će da prijavi kao lični doživljaj iako su to čiste laži.

?!

12.10.2017 14:19

Kako li uspeva da plače dok laže?! Priznajem da je i to umetnost.

ceca po

12.10.2017 16:54

A kako vi znate da ona laze. Da niste možda vidoviti. Sram Vas bilo.

?!

12.10.2017 18:21

@ceca po - @Pa jel' za to treba biti vidovit ili je dovoljno ne biti glup?

zagondzija

12.10.2017 17:09

aj Vesna ne mlati vise molim te

momazver

12.10.2017 17:48

WOW...Ona beše ima sina...?Kanda ga je onda dobila ga na silu?

tako se priča

12.10.2017 20:29

@momazver - @ Nije na silu.Napravio joj ga jedan fini šiptar u koga je bila zaljubljena.Nije onaj sa kojim je bila u braku i krali po Italiji.

dr.prof.SILVAN

12.10.2017 22:21

Molim Vas zar je to normalno, kako ova BABA Rivas LAŽE? Pa lakše joj, da ne nabraja "šta nije bila" u životu!? Pa kao, bila je: Miss, Miss toples, Manekenka, Balerina, Model, Telo godine, Rukometašica, Plivačica, Gimnastičarka, itd, itd (i to sve sa 100 kg). Pa zar nije to stvarno previše od neuspešne pevačice i životno neostvarene žene?

deda Vasa

12.10.2017 22:50

Ova mečka nije plakala ni kad joj je majka umrla,a ovde glumi da plače da bi ubrala neki glas.