Srebrenica potočari
Profimedia
Srebrenica potočari

Profimedia

Srebrenica potočari, Foto: Profimedia

"Svako ko možže dati svoj glas, svako ko se može registrovati, svako ko možže dozvoliti da 'Vlah' ne vlada u Srebrenici. Nek mu je haram (nečisto) ako to ne učini... To je našše i to ne možžemo ostaviti", rekao je Kavazović.

Kako navodi ta televizija, u drugom govoru, takođe u ŠŠvajcarskoj, objaššnjavajući vernicima kako da se odnose prema predstojećim lokalnim izborima Kavazović je rekao da postoje dva načina.

"Ili da se krvlju zalivamo ili svake četiri godine da idemo na izbore i da potvrdimo svoj suverenitet. Birajte Boššnjaci da li da svakih 20-30 godina krv lijemo ili da izađemo na izbore. Našša kuća je našša obaveza, a sačuvati Srebrenicu, pogotovo. Valja se protiv njih i mezarovima (grobljima) braniti. Ostanite budni za svoju domovinu", kazao je Kavazović.

Komentari (2)

Mahir

25.05.2016 11:49

Muftija,bolje ti je ćutat' no gluposti govorit',jer ja znam da ti ne bi ratovao,nego vatru pališ! Stari kralj Solomon nekad reče:"I za budalu nekad pomisle da je mudar kada ćuti!" Te bolje ćuti...

rodoljub

25.05.2016 13:07

@Mahir - Povampireni dzihadista, Kavazovic, seje mrznju i zlo. Trebalo bi ga uhapsiti i suditi mu zbog govora mrznje i podsticanja neprijateljstva i sukoba.