Tanja Bošković na Uskršnjoj liturgiji
E stock Kobra
Tanja Bošković na Uskršnjoj liturgiji

E stock Kobra

Tanja Bošković na Uskršnjoj liturgiji, Foto: E stock Kobra

Poznata glumica otkrila je da ima jaku želju da postane monahinja, navodeći da je u veri pronašla duhovni mir, što je iznenadilo mnoge, dok je o religiji i ranije u više navrata govorila i dala naznake da bi moglo da dođe do ovog koraka.

- Srećnom me čine posete manastirima i razgovori sa monasima. Volela bih da se zamonašim - otkrila je za Gloriju Tanja Bošković, koja će uskoro proslaviti 65. rođendan, a koliko joj je važna duhovnost isticala je dosad mnogo puta.

Tanja Bošković

Alo!/Rajko Ristić

Tanja Bošković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Kada sam bila mlađa imala sam mnogo snage i malo mudrosti. Onda sam u jednom trenutku najdublje pogledala u Boga i uspostavila živi odnos s njim, tada sam počela da promišljam svet oko sebe. Mislim da je to taj trenutak, a kada nije to, onda je život. Ne znam kada on nailazi, nekada u talasima, drugi put veoma snažno i burno, a ponekad vam se potkrade i ne znate kakvi ste dok se jednog jutra ne probudite i shvatite da vas je Bog pomilovao po glavi - istakla je bila svojevremeno.

Komentari (2)

TANJA

09.04.2018 20:19

NIJE JOJ LOSA ODLUKA AKO JE TO CINI SRECNOM.ONA SE OSTVARILA KAO MAJKA.MENI JE MALO ZAO KAD DEVOJKE KOJE SE NISU OSTVARILE U ULOZI MAJKE ODU U MANASTIR.

Lena

10.04.2018 10:51

Lepo je to.. Ali monaški život ne čini razgovor sa monasima..već tihovanje..bezpogovorna poslušnost..odricanje sebe u svakom smislu..vrlo teško ali moguće. Monasi su ljudima dati kao uteha u svetu,mirjanima da se malo okrepe ali biti monah,to je stalno raspeće.. . Sve u svemu..postoji iskušenički period od par godina života da bi neko primio taj svetli angelski čin. Hristos Voskrese!!!