Ćerka Luna podržava tatu Gagija i mamu Anabelu
printskrin
Ćerka Luna podržava tatu Gagija i mamu Anabelu

printskrin

Ćerka Luna podržava tatu Gagija i mamu Anabelu, Foto: printskrin

Pevačica Anabela Atijas i njen bivši suprug Gagi Đogani nastupili su prvi put zajedno nakon koncerta u „Kombank areni” 2011. godine u čast muzike devedesetih, a prestonička publika je uglas i sa velikim oduševljenjem pevala dobro poznate hitove.

Bivši supružnici nisu krili uzbuđenje i pozitivnu tremu što nakon pet godina rame uz rame izvode pesme koje su im donele vrtoglavu popularnost i visoku poziciju na estradi.

 

- Ja mislim da je večeras vatreno krštenje. Uvertira za veliki povratak grupe „Fanki Dži”. Devojke i momci mi prilaze i govore da smo bili dobitna kombinacija. Anabela i ja gubimo ako nismo zajedno u grupi. Mi možemo da se prepiremo i svađamo, ali mi smo dobitna kombinacija za posao, a to je automatski dobro i za našu decu - istakao je frontmen grupe „Fanki Dži”, ne krijući želju da njegova grupa oživi u starom sastavu, a tu mogućnost ne isključuje ni Anabela.

- Ja nikada neću reći da ne postoji mogućnost. Uvek može da se desi da doneseš neke odluke koje su vredne u tom momentu. U svakom slučaju, bar neka zajednička pesma može ponovo da nas spoji - izjavila je Atijasova i dodala:

- Gagi i ja smo sada u dobrim odnosima. Dešava se da se posvađamo, pa ne pričamo. Ume Gagi da me iznervira zbog nekog postupka, ali navikla sam. On je je i dalje jedno veliko dete - objasnila je Anabela.