RIK sednica
Tanjug/Zoran Žestić 3.4.
RIK sednica

Tanjug/Zoran Žestić 3.4.

RIK sednica, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Time što je glasao za izveštaj, Janić je prekršio odluku da predstavnik DSS treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je je stav jasno predočen članovima RIK iz te stranke, pa ne može biti reči o grešci ili zabuni, rekao je Tomašević.

"Reč je o svesnom činu kojim je Janić naneo veliku štetu ugledu DSS i doveo u zabunu ne samo članstvo stranke, već i najširu javnost", rekao je Tomašević, koji je zbog toga uputio javno izvinjenje članovima i glasačima DSS i svim građanima.

Dodao je da zbog tog postupka Janić više ne može biti član DSS, a da će stranački organi da utvrde i obaveste javnost da li je reč o isključivo njegovoj ličnoj odluci, ili je imao saradnike i instruktore unutar DSS. 

Tagovi

Komentari (4)

Izdaja

21.04.2017 18:49

Izdao vas.

steva stojanov

21.04.2017 19:40

Ovo je vrlo bitan podatak za funkcionisanje drzave.

Cobe

21.04.2017 21:36

Trebali su da ponove izbore, pa da konacno ovi likovi iz DSS osvoje manje od svojih 30 hiljada glasova i konacno odu u istoriju. Izvinjavaju se gradjanima, koje foliranje. Pa sta se pricali pre glasanja u riku!

Paja

22.04.2017 09:08

Sve je ovo fol jer DSS je znao za ovo i ta stranka inace sluzi Vucicu. Samo jedna od mnogih parapolitickih organizacija koje su pridruzeni clan SNS. Njihovo navodno saopstenje je prica za malog Djokicu.