Opleo po reprezentativcima „pobunjenicima“: Dragoslav Stepanović
Kostadin Kamenov
Bogdan Mladenović u duelu sa Luisom Žuniorom

FSS

Bogdan Mladenović u duelu sa Luisom Žuniorom, Foto: FSS

Jeste da je bila reč o timu sastavljenom isključivo od igrača iz domaćeg prvenstva i da oni nisu odigrali nijednu zajedničku utakmicu, ali za ovaj rezultat je stvarno teško naći opravdanje.

Dragoslav Stepanović, srpski stručnjak, kaže da nije gledao utakmicu iz Dohe, a kako smo prošli, drago mu je da nije morao da se nervira.

- Kako sam shvatio, Katar ima selekciju koju bi trebalo da pobedi B selekcija, ali pazite, ne naše reprezentacije, nego B selekcija srpske Superlige. Ma C tim je trebalo da ih pobedi. Sreća da nisam gledao tu bruku. Ovakav rezultat me ne iznenađuje preterano, jer su ti igrači koji su otišli u Katar skupljeni za dan-dva i bolje nisu mogli. Ali ono što je važnije, oni verovatno doživljavaju da nisu reprezentativci, kako im je i rečeno, već se računa na inostrane igrače. Očekivati da pobede i da igraju dobro nije realno. Nisu krivi ti igrači, jer da su imali pripremu za Katar, igrali bi drugačije. Sve je stvar pristupa - rekao je Stepanović za „Alo!”.

Stepi dodaje i da Muslin nije morao da vodi ekipu.

- Selektor nije trebalo da uzme to na sebe, možda je pomoćni trener trebalo da vodi ekipu. Svi njegovi prethodnici su pokušavali da nađu igrače u domaćem prvenstvu, nisu uspeli, pa bih ja forsirao isključivo proverene snage za kvalifikacije za Mondijal, odnosno, za Moldaviju i Austriju, sa kojima igramo već sledeće nedelje. A ako već nismo mogli da računamo na iskusne, koji đavo smo išli na taj meč? Što bismo se maltretirali zbog stvari koje nam ništa ne donose, samo brigu i pitanja. Ali o tome treba pitati Tomislava Karadžića, bivšeg predsednika FSS-a, koji nas nije odveo na tri prethodna velika takmičenja. Nije ni čudo zbog čega se sve ovo sada dešava - rekao je Stepi i dodao da će gledati mečeve protiv Moldavije i Austrije.

Komentari (1)

gogx

01.10.2016 09:54

Ma sta prica ovaj vise bre!Staalno on nesto pametuje!!!...Videlo se kakav je on trener..uzas