Stan u kome se dogodio zloćin
Marko Metlaš
Stan u kome se dogodio zloćin

Marko Metlaš

Stan u kome se dogodio zloćin, Foto: Marko Metlaš

Nakon što su stanari zgrade u Bulevaru kralja Aleksandra broj 147 osetili smrad iz njegov stana, pozvana je policija, koja je zatekla bizaran prizor. Njegovo telo je pronađeno u fazi raspadanja, sa brojnim povredama, a u predelu vrata je uočena velika posekotina. Iako su prvobitne informacije ukazivale na to da je reč o prirodnoj smrti, veštačenje je pokazalo da je reč o ubistvu.

- Tela Vojina T. i njegovog psa pronađena su u stanu i s obzirom na to da je reč o narkomanu, prvobitna istraga je ukazivala na to da je preminuo od gladi. Njegovo telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, gde je utvrđeno da je Vojin T. zaklan oštrim predmetom, najverovatnije nožem, nakon čega je usledila njegova smrt, za koju mnogi u zgradi nisu ni znali. Tek kada je počeo da se oseća nesnosni smrad, stanari su posumnjali da nešto nije u redu - rekao je izvor blizak istrazi za „Alo!”.

Prema rečima stanara, pokojni Vojin je bio narkoman i retko je izlazio iz sobe, ali je poslednjih meseci kod njega boravila njegova partnerka A. S. (38), koja je nestala u vreme kada je smrad počeo da se oseća.