Jevto Jevtić (33), vođa navijačke grupe „Taurunum boys”
Alo!
Jevto Jevtić (33), vođa navijačke grupe „Taurunum boys”

Alo!

Jevto Jevtić (33), vođa navijačke grupe „Taurunum boys”, Foto: Alo!

Prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, u ovoj zajedničkoj akciji uhapšeno je najmanje 30 osoba koje se sumnjiče za šverc 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa i 106 kilograma hašiša.

Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko 20 miliona evra! U istoj akciji, koja je izvedena na teritoriji Srbije, uhapšene su još 123 osobe osumnjičene za razna krivična dela - trgovinu drogom, trgovinu ljudima, silovanje, prevare...

Keš...

promo

Keš..., Foto: promo

 

Spremali se da ubiju braću

Policija u Kragujevcu uhapsila je Boška Sredojevića i Nikolu Zečevića jer su spremali likvidaciju dva brata iz istog mesta. Kod njih je nađen pištolj kojim je trebalo da počine zločin.

... kolica...

promo

... kolica..., Foto: promo

Kako “Alo!” saznaje, kokain koji je nabavljao iz Nemačke bio je velike čistoće i time je pridobijao klijentelu višeg ranga.

Jevtić je bio poznat po incidentima na utakmicama. Hapšen je 2010. posle nereda u Đenovi, na utakmici Italija-Srbija, poznatoj po incidentu koji je tada izazvao Ivan Bogdanov. Prethodno je hapšen i u Srbiji zbog upada na teren i prekida utakmice Vojvodina-Zemun.

... i droga u vodokotliću

MUP

... i droga u vodokotliću, Foto: MUP

Osim Jevtića, u Beogradu su u policijskoj akciji “Ciklon” juče rano ujutru uhapšeni i M. P. (24), D. S. (32), i J. V. (40), dok je poternica raspisana za R. D. (23) iz Beograda, dobrim prijateljem i komšijom uhapšenog.

- Oni su specijalnim kanalima distribuirali drogu u Srbiji. Koristili su šifrovane poruke prilikom razgovora. Uhapšena su i dvojica kurira koja su nosila dva kilograma kokaina, pet kilograma ekstazija i četiri kilograma amfetamina. Droga je zaplenjena na teritoriji Srbije i Mađarske - objašnjava naš sagovornik.

Zaplenjeno 96 kilograma kanabisa

MUP

Zaplenjeno 96 kilograma kanabisa, Foto: MUP

 

Uhapšeno devet policajaca

Sektor unutrašnje kontrole priveo je devet policijskih službenika jer su zloupotrebili službeni položaj i u budžet Republike Srbije uplaćivali manja novčana sredstva od predviđenih za registraciju putničkih i teretnih vozila. Svojim prevarama oštetili su budžet Srbije za oko 1,7 miliona dinara.

Iza rešetaka i prevaranti

Uhapšeno je 15 članova organizovane kriminalne grupe jer su prevarama u osiguranju uzeli za sebe oko 15 miliona dinara. - Oni su pomoću falsifikovane poslovne dokumentacije registrovali nepostojeća ili havarisana vozila i onda ih kasko osiguravali. Ta vozila lažno su prijavljivali kao ukradena i tražili odštetu od osiguravajućih društava - kažu u policiji.

Lisice za „zabranjene”

Policija je u Beogradu uhapsila Zlatomira Živkovića i Stefana Marinkovića, članove navijačke grupe “zabranjeni”. Prema operativnim podacima policije, Živković je učestvovao u obračunu navijačkih grupa u Železniku zbog prevlasti na tržištu narkotika. Kako “Alo!” saznaje, on je u aprilu ove godine pucao i ranio oštećenog U. V., a dva meseca kasnije izbo je S. M.

Opljačkali „Kolubaru”

Srpska policija juče je uhapsila 11 osoba osumnjičenih da su tokom 2015. i 2016. iz Rudarskog basena “Kolubara” ukrali 89.120 litara evrodizela, čime su naneli štetu tom preduzeću od oko 11,5 miliona dinara. Inače, za dve osobe raspisana je potraga.

Save

Komentari (7)

ljubi-ga-majka

14.09.2016 08:25

Policajci stvarno niste normalni, prvo upadare bez predhodne najave, pa jos u cik zore. A najvise mi zasmetalo sto ste ga sanjivog oborili na hladne plocice, pa prehladice se decko ni kriv a duzan! Nema smisla...

saw

14.09.2016 08:35

ko ce sada da vam placa pica po kaficima (pitanje se odnosi na lica koja nose plavo od glave do carapa)

Milan M

14.09.2016 11:28

@saw - V.D. Direktor t.j zamenik vršioca dužnosti

meda

14.09.2016 12:27

I kakav komentar dati na ovakav tekst? Jupiii vise nece biti droge na nasim ulicama! Ili: Zar i dileri nose gace? Ja mislila da idu bez gaca! Farsa za siroke narodne mase.

pirke

14.09.2016 13:18

Postovani sve je to lepo ali u pirotu policija godinama ne hapsi krupne dilere koji su izgradili imperiju poput cuvenih zemunaca ovo ovde sto se desava nema ni na filmu...Dodjite ovde postovani novinari i uverite se u ono!!! Pirot kontrolisu Kriminalci i losi policajci!!!

Vuki

14.09.2016 17:57

Sto spava u gacama ako zna da ce da ga hapse..

Dr.Na Mister Jackson

14.09.2016 22:36

Zanima me samo jedno,zasto ga pre nisu uhapsili?Korunpirana drzava.