Naomi Kembel
Alo!/Masanori Jošida
Naomi Kembel

Alo!/Masanori Jošida

Naomi Kembel, Foto: M. Jošida

Poznata manekenka je u Beograd došla kako bi se pojavila na zabavi povodom razmene iskustava u tehnici iscrtavanja obrva.

Palma: Pozdravite mi Naomi!

Pre nego sto je Naomi sletela u Beograd, na aerodromu se pojavio Dragan Markovic Palma, koji se vratio sa puta iz Crne Gore.

Kada je ugledao novinare, zamolio ih je da Naomi prenesu poruku:

- Recite Naomi da sam je pozdravio, ali ne mogu da je čekam jer sam u žurbi - rekao je Palma.

Iako je pokušala da utrči u automobil, nije uspela zbog visokih štikli koje je nosila. Odevena u crnu kombinaciju, s velikom tašnom u rukama, odmah se uputila u luksuzni hotel u kome je ostala vrlo kratko, jer je odmah morala da ode na zabavu zbog koje je i došla u Beograd.

Kao glavna zvezda zabave Naomi se pojavila u crnoj dugačkoj haljini i zadržala se tek nešto više od 15 minuta.

- Drago mi je sto sam u Beogradu, hvala što ste me pozvali - rekla je Naomi, a zatim se osvrnula na svoj nastup na “Nedelji mode” u Milanu, gde je blistala.

- Bilo je to veoma emotivan nastup. Srećna sam što smo se opet okupile - rekla je slavna manekenka koja je pre dva dana učestvovala na reviji modne kuće “Versaće” sa Sindi Kraford, Klaudijom Šifer, Helenom Kristensen i Karlom Bruni.

Zatim je Naomi dodelila nagrade najboljim polaznicima kursa japanskog iscrtavanja obrva, a potom je napustila zabavu. 

Marija Šerifović

Alo!/Masanori Jošida

Marija Šerifović, Foto: M. Jošida

Na putu za Beograd Naomi je postavila na Instagram fotografiju iz aviona na kojoj se vidi aerodromska pista uz komentar “Žurim negde, vratiću se”, čime je nagovestila da se neće dugo zadržati u našoj prestonici. 

Naomi oduševljena Karleušom

Jedna od najlepših žena na svetu nedavno je pohvalila koncert Jelene Karleuše u Americi.

Ona je ispod videa pevačicinog nastupa u diskoteci napisala: “Nastavi da razbijaš, draga!”, na šta joj se “mala od skandala” zahvalila i poslala joj srca.

Pored Naomi Kembel, na zabavi su nastupile i Marija Šerifović, Katarina Ostojić Kaja, Sara Jovanović i trubač Dejan Petrović.

Inače, ona je postavila uslove kada je dobila poziv da dođe u Srbiju, koji su joj bez pogovora ispunjeni. Ona je u našu zemlju došla za pozamašnu sumu novca, a kako su ranije mediji pisali, radi se o 250.000 evra za prisustvo na zabavi.

Pored honorara, njoj je bilo obezbeđeno i prenoćište u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, kao i avionske karte, ali i čitav tim frizera, stilista i šminkera koji su joj bili na raspolaganju dok je boravila u Srbiji.

Pre dolaska u Beograd, Naomi je poslala svoj meni sa ishranom koje se pridržava, a tražila je i posebnu vrstu flaširane vode.

Komentari (10)

nedjo

23.09.2017 23:52

dao bi joj ja dva jaja na oko

mmne

23.09.2017 23:56

a doktori rade za 400 evra…. kraj!

Caruga

24.09.2017 00:01

Dobro vece!Koliko je dece moglo da se spasi, nahrani, obuce za 250.000.- eura?J...m svakoga ko je ucestvovao u ovoj PAPAZJANIJI!!!Nesrecna zemljo NESTANI!!!.....

Perica

24.09.2017 00:21

Koja budaletina je ovoj UMISLJENOJ manekenki, za 15min. dala tolike pare i titrala joj ???? Sta je to posebno pokazala Naomi ??? Ide NEGDE....a nema pojma gde i zbog cega, vazne su samo pare ....!!! Pa ima sijaset nasih devojaka, zena, nasih PRELEPIH I PREPAMETNIH SRPKINJA , kojima ova "crna zirafa" nije ni do kolena !!!!!!!!!!!!!!!!!

uarasisti

24.09.2017 01:15

koji kretenski komentari, samo zato sto je crnkinja. nije drzava dala pare nego privatnik a njegova stvar sta ce sa parama. vec odvratno gladna, bolesna...

alo

24.09.2017 03:06

dao je onaj ko misli da ce mu se to isplatiti

Zeka

24.09.2017 04:58

Ko jOJ je obezbedio DROGU

BG

24.09.2017 06:02

A mogli pozvati naseg mrguda Vulina kojem i onako treba nesto uraditi sa obrvama a usput bi mogao onoj tetkici dug vratiti.

Максо

24.09.2017 06:24

Добро је нису звали у скупштину и захвале на јефтином доласку.

Bor Boranin

25.09.2017 09:29

Ko to kaže, ko to laze da u Srbiji ne može da se zaradi. Prosek mesečne plate kod nas je ispod 478 USD, a penzije 240 USD. Slavna manekenka Naomi Kembel (za razliku od naših radnika i penzionera) zaradila je 250.000 USD pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za svega nekoliko sati rada (boravka) u Beogradu. Ne može svako da zaradi, kod nas, za normlan život, nego kome se da i snađe. Kembelova je jedna, a mi sedam miliona?