tetovaža tetoviranje
Profimedia.rs
tetovaža tetoviranje

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Nesrećna devojka ispričala je na sudu da je želela kineski znak Yin Yanga. Muškarac, koji se iz hobija bavio i tetoviranjem, pristao je da joj napravi željenu tetovažu te je dizajnirao i nacrt koji se ženi svideo, prenosi The Local.

Da se muškarac predomislio, žena je shvatila tek kada je došla kući i pogledala leđa u ogledalu. Umesto Yin Yanga dobila je crtež "penisa" i reč "f*ck" (je*i). Kasnije je saznala da je muškarac, takođe 21-godišnjak, izašao iz zatvora u maju u kojem je boravio radi krađe i tuče.

Ponovno je završio na sudu, a na pitanje sudije zašto je to napravio ženi, odgovorio je: "Zato".

Zbog tetovaže je osuđen na 3,5 godina zatvora i biće smešten u ustanovu za mentalne bolesnike.

Ovo nije prvi put da se ovakvo nešto događa, u 2014. godini dva tatu majstora iz Australije nacrtali su muškarcu veliku tetovažu falusa od 40 centimetara, a muškarac je takođe mislio da će dobiti tetovažu Yin Yanga.

Komentari (2)

Kad ce fantomke da ruse Tominu vikendicu?

29.07.2016 00:02

Mislim, ok je ta kazna . . . ali, ja bi' to drugacije. Da mu se istetovira dozivotno, zenski polni organ na oba obraza, celu i bradi i isti natpis (fuck). Rec "zato" na nos. Pa da vidimo da l' ce da mu bude smesno. p.s. Tetovir'o bi ja njemu mozak heklerom, al' ne znam hoce li da mi objave.

milan

29.07.2016 04:19

nisi ništa bolji kad pominješ hekler